Rareș Cojoc, primul român care ajunge locul I mondial la dans sportiv

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Rareș Cojoc, primul român care ajunge locul I mondial la dans sportiv / Foto: Instagram
Rareș Cojoc, primul român care ajunge locul I mondial la dans sportiv / Foto: Instagram

Rareș Cojoc are la 34 de ani o experiență de 26 de ani ca dansator sportiv, și a obținut cea mai mare victorie, a câștigat locul I mondial la dans sportiv, fiind pentru prima oară în istoria dansului sportiv când un român ajunge să ocupe primul loc de pe podium.

Alături de Rareș Cojoc este partenera sa de dans, Andreea Matei, care a fost ajutorul lui principal, fiind mereu împreună pe ringul de dans. Pe de altă parte, femeia din spatele dansatorului este Andreea Popescu, soția lui, care este în culmea fericirii. Aceasta știe cât de mult muncește și câte sacrificii a făcut pentru locul unu mondial, deoarece a fost la rându ei dansatoare, colaborând cu Delia.

În prezent, soția lui Rareș Cojoc are grijă de cei doi copii pe care îi au împreună ți a transmis pentru SpyNews cât de mult i-a fost alături partenerului încă din prima zi în care s-au cunoscut.

 

Rareș Cojoc, românul cu cea mai mare performanță din lume la dans sportiv

 

Rareș Cojoc s-a dăruit dansului încă de când era copil și se antrenează enorm pentru a avea cele mai bune rezultate, ceea ce i-a adus și titlul de numărul unu mondial. Bărbatul are 34 de ani, doi copii și o soție extraordinară care i-a fost alături la orice pas. Dansatori amândoi de profesie, soția sa a povestit că el s-a dăruit trup și suflet acestui sport și se dezlipește de sala de dans doar o singură dată pe săptămână, în rest 3-4 ore de luni până sâmbătă se află pe ring, alături de partenera sa, unde exersează până la perfecțiune.

”Se antrenează zilnic, 3-4 ore pe zi, zilnic, în afară de duminică. În cantonamente se antrenează chiar și 12 ore pe zi, iar asta este oricum rutina zilnică a lui. Bineînțeles, înainte de competiție se duce la antrenori, pleacă din țară, ori vin antrenorii aici, după care urmează ziua concursului, care nu e neapărat în România, în diferite țări.

Există rutina aceea, își face părul, își pregătește fracul, se încălzește, face sport înainte. El nu face numai și numai dans sportiv, de exemplu merge și aleargă kilometri întregi, sunt mult mai multe chestii pe care le face, iar pregătirea fizică pe care o face cu altcineva. Eu îi spun mereu, hai du-te, nu îl trag în jos, nu îi zic niciodată vino acasă, de ce nu stai acasă, de ce nu stai cu copiii”, a spus Andreea Popescu.

 

Rareș Cojoc a început să danseze la vârsta fragedă de 8 ani

 

Rareș Cojoc s-a îndrăgostit de dansul sportiv încă de când era doar un băiețel, mai exact de la vârsta de 8 ani. Părinții sunt cei care l-au îndrumat către acest sport, care a devenit cu timpul un stil de viață. Astăzi, la vârsta de 34 de ani, Rareș se bucură de locul I mondial, iar toată lumea este mândră de ambiția de care a dat dovadă și mai ales munca depusă.

”Rareș face dans sportiv de la 8 ani, iar urmează să facă 34 de ani, deci... Deci, iată, după 26 de ani de când face dans sportiv în sfârșit a devenit locul 1 mondial, vă dați seama câtă muncă! Oricum, el este locul 1 în România de foarte mulți ani, deja are 20 și ceva de titluri câștigate de-a lungul carierei ca și sportiv național, dar știi cum e, vrei să fi acolo, și mondial”, a mai zis soția lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel