Rareș Bogdan: M-AM SĂTURAT! Valorile naționale au fost înlocuite de INFRACTORI

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Realizatorul TV Rareș Bogdan și-a exprimat dezamăgirea că trebuie să vorbească mai mult despre infractori, care au înlocuit în atenția publică valorile naționale.

Realizatorul TV Rareș Bogdan și-a exprimat dezamăgirea că, din păcate, în loc să vorbească despre valorile naționale precum Ilie Balaci, trebuie să vorbească despre infractori.

"Stiți ce greu e să trec eu acum la trădători, la infractori? M-am săturat. De doi ani de zile vorbim mai mult de infractori, decât de oameni cinstiți. Infractorii sunt plânși prin studiourile de televiziune. Cei care fac legi pentru infractori sunt aplaudați și 3, 4, 5... 10 greșeli ale unor procurori sau judecători sunt transformate în adevăruri general valabile pentru a face zob actul de justiție din această țară și pentru a destabiliza complet România (...) În loc să vorbesc de Ilie Balaci și de valorile unui popor, eu trebuie să vă citesc note informative despre INFRACTORI care protejează grupări infracționale", a spus realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", luni seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel