Rareș Bogdan, după cazul de politizare din Mureș: „Vom lua o decizie extrem de dură”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a vorbit, vineri seară, în direct pe B1 TV, despre cazul semnalat de jurnaliștii de la Recorder privind un inginer care a ajuns director la Apele Române Mureș în urma unui concurs, dar apoi a fost înlocuit cu un liberal fără experiență în domeniu. „Am stat de vorbă în cadrul conducerii Partidului Național Liberal și vom lua o decizie extrem de dură cu privire la această chestiune, pe care încă nu v-o pot comunica”, a anunțat Rareș Bogdan.

„Eu vă asigur că nici Președintele României, nici premierul nu au știut de acest caz și în niciun caz nu încurajează așa ceva. Ba mai mult, am stat de vorbă în cadrul conducerii Partidului Național Liberal și vom lua o decizie extrem de dură cu privire la această chestiune, pe care încă nu v-o pot comunica – o să o facă la momentul oportun Președintele sau purtătorul de cuvânt, dar cert este că propunerea mea a fost mai mult decât radicală cu privire la astfel de practici.

Citește și Iohannis, REACȚIE în cazul consilierului PNL la SGA Mureș: "Inacceptabil! Am avut o discuție cu premierul"

Pentru că – domnul Cristian Diaconescu (n.r. – prezent și el prin conexiune video în aceeași emisiune) știe foarte bine, noi am dezbătut de nenumărate ori în studiourile de televiziune, nu m-am schimbat nici eu, nici alții, nici domnia sa – dacă vom continua cu astfel de chestiuni, nu vom putea schimba România”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel