Rareș Bogdan: „Andreea Moldovan a fost ca o Primadonnă pe scenă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Rareș Bogdan: „Andreea Moldovan a fost ca o Primadonnă pe scenă”
Rareș Bogdan: „Andreea Moldovan a fost ca o Primadonnă pe scenă”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan este de părere că Andreea Moldovan și-a depășit cu mult atribuțiile și i-a atras atenția lui Vlad Voiculescu asupra acestui fapt, cerând-i să o pondereze. El spune că Moldovan a fost „un fel de Primadonnă pe scenă”.

Europarlamentarul Rareș Bogdan spune, miercuri seara, la Digi 24, că liberalii au atras atenția asupra faptului că ieșirile Andreei Moldovan fac rău Guvernului și chiar lui Vlad Voiculescu.

„Doamna Moldovan, în ultimele 3 săptămâni, și-a depășit atribuțiile de secretar de stat în Ministerul Sănătății și a fost un fel de Primadonnă pe scenă. Noi am atras atenția că vorbele pe care doamna le spune și faptul că răspunde în fața microfoanelor întinse ar putea să creeze o problemă atât pentru Guvern, cât și pentru domnul Voiculescu. I-am spus asta inclusiv domnuli Voiculescu, să încerce să o pondereze”, a spus Bogdan.

 

Rareș Bogdan: „Nu poți să ieși peste președintele României și peste premierul în funcție”

 

Europarlamentarul îi reproșează Andreei Moldovan ideea carantinării.

„Nu poți să ieși peste președintele României și peste premierul în funcție cu alte declarații și cu alte opțiuni, cu alte soluții. Specialiștii consultați la Cotroceni au fost din tot spectrul medical, din tot spectrul politic, au fost invitați și domnul Rafila, și domnul Cercel, și domnul Arafat, și domnul Nelu Tătaru și ceilalți. Doamna Moldovan a făcut declarații - din punctul meu de vedere - hazardate într-o situație complicată a acestei țări. De asemenea, nu s-a dovedit că instituirea unei carantine în acest moment rezolvă problema, ba, mai mult, avem țări unde situația este complet diferită”, a mai spus Rareș Bogdan.

Andreea Moldovan a semnat, marți, un ordin în numele ministrului Sănătății, prin care introducea noi criterii privind carantina. Ordinul a fost abrogat, miercuri, de premierul Florin Cîțu, după ce a devenit ministru interimar al Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel