Rareș Bogdan, la Antena 3: „Doamna Dăncilă a fost avertizată!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a intrat în această seară, în direct, în cadrul emisiunii „Subiectiv” moderată de Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, pentru a aduce lămuriri cu privire la respingerea Rovanei Plumb în funcția de comisar european.

„Reuniunea, a doua, va avea loc mâine dimineață. Mâine la ora 10.30 ora locală, 11.30 ora României, se lămuresc lucrurile. Va avea loc o încă o reuniune. Pentru informare, vă spun că au existat cu siguranță presiuni pentru a se organiza această a doua rundă de mâine. România și Ungaria trebuiau să retragă candidații. 

Știu postarea (n.r. - cea în care o face duduie pe premierul Viorica Dăncilă)! E o doamnă (n.r. - referindu-se la termenul „duduie”). Situația nu e plăcută pentru români. Toată ziua de joi s-a spus în presă despre faptul că comisarul a fost respins. Nu s-a vorbit de guvernul PSD, de premierul Dăncilă au făcut...

Doamna Dăncilă a fost avertizată că doamna Rovana Plumb reprezintă riscuri de compatibilitate și riscuri din punct de vedere judiciar. Chestiunea blocării votului în Parlamentul României pe ridicarea imunității pe continuarea cercetărilor a ridicat o problemă foarte mare pentru doamna Rovana Plumb și pentru România”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel