Rareș Bogdan, CONTRE cu Mihai Gâdea și Ciuvică, în DIRECT, la Antena 3: „Dacă mai erați jurnalist ce făceați cu un așa politician?”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Rareș Bogdan, actual eurodeputat PNL și lider al delegației române din PPE, a intrat în contre cu moderatorul Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică, în această seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Tema dezbaterii a fost ministrul propus la Dezvoltare, deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan care este acuzat că nu ar fi plătit impozit pentru locuinţa de 910 metri pătraţi. Ștefan a susținut că a ajuns să aibă un conac de 900 de metri pătrați, cu etaj, din pricina faptului că un constructor i-ar fi greșit o grindă.

Iată dialogul dintre cei trei:

Mihai Gâdea: „Ion Ștefan a primit avizul negativ. Pe lângă acesta, sunt celelalte lucruri pe care sunt sigur că le știți cu casa, neplata impozitelor, sunatul la 112. Sunteți lider al PNL, considerați că trebuie retras?”

Rareș Bogdan: „În comisia de muncă, în comisia de administrație și în comisia de finanțe am asistat la o încordare a mușchilor celor de la PSD. Au încercat să ne arate ceea ce știam că va fi extrem de complicată această guvernare. Ceea ce s-a întâmplat în aceste comisii este o demonstrație a faptului că PSD încă dorește să joace și va ataca din toate pozițiile guvernul PNL. (...) Trebuia ca dl. Ștefan să ducă ordinele de plată ca să dovedească că a plătit 23 milioane taxe fiind cel mai mare contribuitor privat din Vrancea, având peste 1000 de angajați”.

Mugur Ciuvică: „E normal să se plătească! Numai la Realitatea nu se plăteau”

Rareș Bogdan: „Dl. Ciuvică...”

Mugur Ciuvică: „E normal! Astea sunt obligațiile! Nu e nicio favoare”

Rareș Bogdan: „Nu e nicio favoare”

Mugur Ciuvică: „Trebuie să plătești și la palat, nu doar la angajați!”

Rareș Bogdan: „Dl. Ciuvică, putem intra într-un dialog fără nicio problemă! Vă ascult!”

Mugur Ciuvică: „Atât am avut de zis! Când ai angajați e normal să plătești taxe! Numai la Realitatea nu se plătește!”

Mihai Gâdea: „Stați puțin!”

Rareș Bogdan: „Dacă m-ați fi lăsat să-mi termin ideea sunt absolut convins că mă veți întreba multe alte lucruri, dar nu acest lucru. În continuare a ceea ce vreau să vă spun că cei 1.400 lei pe care îi datorează nu reprezintă pentru un om decât o picătură. Nu avea motive să nu plătească!”

Mugur Ciuvică: „Greșit! Problema e că are căsoaia de 900 mp și avea la primărie înregistrată de 70m. Cum să fii înregistrat cu o căsuță?”

Rareș Bogdan: „Cu respect, dacă e așa cum spuneți eu am să-l sun să-l întreb și sunt convins că va răspunde. Este prima dată când aud. Dacă este așa, lucrurile arată diferit.”

(...)

Mihai Gâdea: „V-am ascultat cu foarte mult interes! Doar o secundă vă rog!”

Rareș Bogdan: „30 de secunde dacă îmi permiteți și vă răspund la toate întrebările!”

(...)

Mihai Gâdea: „Dl. Rareș Bogdan! Știm! Vreau să vă întreb ceva simplu la care nu mă îndoiesc că veți avea un răspuns clar. Situația în care dvs. ați fi fost în continuare jurnalist și ați fi avut un caz a unui ministru propus așa cum este dl. Ștefan, că își plătește taxele...”

Rareș Bogdan: „Dl. Gâdea...”

Mihai Gâdea: „Ascultați-mi întrebarea până la capăt, vă rog, dl Rareș Bogdan!”

Rareș Bogdan: „Ascult!”

Mihai Gâdea: „În momentul în care cineva este într-o situație de genul acesta și mai are explicația că i-a ieșit casa mare pentru că i s-a greșit grinda. Ce ați fi făcut, ca jurnalist, cu un astfel de politician?”

Rareș Bogdan: „Dl. Gâdea, vă spun cu sinceritatea omului care a făcut timp de 7 ani de zile la o televiziune națională și mulți ani la televiziuni locale ceea ce faceți dvs. N-aș fi procedat în alt fel în care procedați în seara asta sau dl. Ciuvică, din contră, s-ar fi putut ca eu cu Oreste în studio să fi fost chiar mai virulent decât domniile dvs. V-am răspuns cu sinceritate ca de la foști colegi, la foști colegi!”

Mihai Gâdea: „Atunci e simplu! Nu cred că puteți să luați apărarea astăzi pentru că e politician!”

Rareș Bogdan: „Nu am știut. Îmi adun toate datele și mâine la ora 21.00 vin cu toate datele. Singura chestiune era cu plata celor 1.400 lei!”

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel