Rareș Bogdan: "Atenție! Vor să BLOCHEZE votul în Diaspora"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a comentat, în ediția de luni seara, a emisiunii "Jocuri de Putere", demisia șefului Autorității Electorale Permanente. 

În opinia moderatorului TV, demisia lui Daniel Barbu ascunde un joc mizerabil prin care PSD urmărește blocarea votului din Diaspora.

"Eu sper că vom câștiga. Trebuie să luptăm și să-i blocăm. Să-i blocăm de la furt. Sunt absolut convins că în spatele retragerii din poziția de șef al Autorității Electorale Permanente a profesorului Barbu nu e o simplă candidatură la europarlamentare, ci este mai mult decât atât. Cei de la PSD-ALDE se pregătesc de ceea ce au făcut bunicii lor în noiembrie 1946. Vor să blocheze votul în Diaspora.

Dacă ne uităm la ofensiva roșie a infractorilor nu putem spune decât că ea continuă în fiecare zi. Se duc lupte grele pe două fronturi: primul este blocarea votului din Diaspora, iar al doilea este în Justiție.

Pe primul front, trebuie să priviți din multe perspective demisia șefului AEP. Avem informații din culise pe care le vom analiza în partea a doua. Sunt semnale extrem de clare că se dorește un nou an 1946 în România, atunci când Stalin și poporul rus au lovit primele alegeri de după Război cu o iarnă siberiană care a durat aproape 50 de ani", a spus Rareș Bogdan.

Daniel Barbu a decis astăzi să își dea demisia din funcția de președinte al Autorității Electorale Permanente. El va candida din partea ALDE pentru alegerile europarlamentare.

Vezi și: Demisie BOMBĂ. Rareș Bogdan: E semnal de ALARMĂ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel