Demisie BOMBĂ. Rareș Bogdan: E semnal de ALARMĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Rareș Bogdan reacționează după ce președintele Autorității Electorale Permanente, Daniel Barbu, membru ALDE, și-a anunțat demisia. 

"SEMNAL de ALARMA!
Ce sa intelegem din aceasta Stire de luni dimineata? Cumva ca profesorul Daniel Barbu nu doreste sa participe la ceea ce doresc sa faca Dragnea cu Tariceanu pentru Alegerile din 26 mai 2019? Se pregatesc cei doi indivizi periculosi pentru democratia romaneasca sa fraudeze alegerile europarlamentare? I-au cerut profesorului Barbu sa actioneze asupra Listelor Electorale Permanente? Pregatesc PSD si Alde o actiune de blocare a cetatenilor romani aflati in afara granitelor sa isi exercite dreptul de vot? Urmeaza un furt al Alegerilor similar celui din 19 noiembrie 1946 in Romania? Este adevarat ca vor sa refuze prezenta unor observatori straini, iar batalia dusa de mai bine de 1 an si jumatate cu ONG-urile are drept miza blocarea prezentei unor observatori de tip ProDemocratia, FreedomHouse sau ActiveWatch la Alegerile de peste 3 luni si o saptamana?" este mesajul lui Rareș Bogdan.

Daniel Barbu a demisionat încă de vineri, însă informația a fost făcută publică luni dimineață. Partidul Pro România i-a cerut demisia în acest weekend din funcția de președinte al AEP, existând informația că și-ar dori să candideze la alegerile europarlamentare din partea ALDE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel