Rareș Bogdan: "PSD boicotează REFERENDUMUL prin CNA și Autoritatea Electorală Permanentă"

Rareș Bogdan acuză partidul aflat la guvernare că încearcă să boicoteze Referendumul de pe 26 mai. Candidatul la europarlamentare explică, printr-o postare pe pagina de facebook, cum PSD se folosește de CNA și Autoritatea Electorală Permanentă. 

"Încă un abuz incredibil al celor care trădează România pentru interesul unui condamnat penal!

PSD boicotează Referendumul din 26 mai prin două instituții pe care le-a capturat: CNA și Autoritatea Electorală Parmanentă. Cetățenii României sunt astfel prejudiciați, deoarece nu au posibilitatea de a se informa cu privire la rolul crucial al acestui referendum.

Vă explic acum:

CNA nu a adoptat decizia referitoare la alocarea timpilor de antenă pentru Referendum. În acest fel încalcă art. 6, art. 15 ind. 1 și art. 30 din Legea 3/2000 privind referendumul. În 2009, două decizii au reglementat timpii de antenă: 911/2009 (referendum) și 853/2009 (prezidențiale).

Ce invocă slugile PSD? Un motiv halucinant! Și anume termenul scurt de la Decretul Președintelui până la referendum. O manipulare grosolană! În 2009, între Decret și referendum a fost tot o lună (din 22 oct. până în 22 nov. 2009)!!!

"CNA încalcă propria lege"

 

Acum, Decretul a fost emis pe 25 aprilie, iar data la care mergem la vot este 26 mai. Este același termen de 1 lună!! CNA nu poate invoca termenul scurt, dar o face intenționat!

Mai mult decât atât: conform art. 17, alin 1, lit. d, pct 11 din Legea 504/2002, CNA are obligația să stabilească norme și reguli pt desfășurarea campaniei electorale pt REFERENDUM

E de noaptea minții, CNA încalcă propria lege!!

Într-o țară liberă, unde PSD nu ar fi confiscat instituțiile pentru a servi interesul unui infractor, conducerea CNA ar fi automat demisă de Parlament, pentru nerspectarea obligațiilor fixate prin lege.

Culmea este că Autoritatea Electorală Permanentă are obligația, prin lege, să vegheze la modul de organizare și desfășurare a Referendumului. Dar AEP tace!

Ce abuz, ce abuz!!!", a scris Rareș Bogdan pe pagina de facebook. 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.24
YesMy