Rareș Bogdan: Nenorociții nu au LIMITE. Urmează RĂZBOIUL total

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan a reacționat ca urmare a mesajului oficial transmis de PSD după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat astăzi să-i numească în funcții pe Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici. 

"Nenorocitii astia din PSDragnea nu mai au limite! Ei cred ca statul roman se cladeste intre Rosiorii de Vede si Videle. Mizerabilii lui Dragnea au ajuns sa vina cu cele mai absurde acuzatii. Sunt fierti. Si asta e doar inceputul.... Urmeaza RAZBOIUL TOTAL. Fara prizonieri, fara "indulgente". Fara mila! Jos CiumaRosie!" este mesajul lui Rareș Bogdan. 

Reamintim că astăzi, printr-un comunicat oficial, Partidul Social Democrat a condamnat public "acţiunile repetate ale preşedintelui Iohannis prin care încearcă blocarea activităţii Guvernului, cu scopul vădit de a împiedica PSD să ducă la bun sfârşit angajamentele electorale asumate în programul de guvernare." 

Totodată, PSD susține că preşedintele a intrat într-o complicitate de natură penală cu procurorul general al României, Augustin Lazăr, propus deja spre revocare pentru abateri disciplinare deosebit de grave şi pentru încălcarea gravă a legilor şi drepturilor fundamentale ale omului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel