Rareș Bogdan: "Mizerabil GEST! Dementul trebuie DEMIS de urgență"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Reacția lui Rareș Bogdan după scrisoarea lui Tudorel Toader către Financial Times.

Jurnalistul Realitatea TV Rareș Bogdan a izbucnit, pe Facebook, după ce Tudorel Toader a trimis o scrisoare anti-Kovesi publicației Financial Times.

"Dementul din fruntea Ministerului Justitiei trebuie demis de urgenta! Incredibil la ce a ajuns sa se preteze. Este inadmisibil sa faci asa ceva ca oficial roman in dauna unui cetatean roman! Rusinos, Nedemn, Mizerabil GEST!", a scris Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

Ministrul Justiției Tudorel Toader a trimis o scrisoare publicației Financial Times în care spune că "nu are nimic personal împotriva Laurei Codruța Kovesi", dar fosta șefa a DNA nu ar trebui numită în funcția de procuror european.

"Nu am nimic personal contra Laurei Codruța Kovesi, candidată la poziția de procuror-șef în noua instituție a Procurorului European. Dar, din toate dovezile pe care le-am văzut - de la judecători, procurori și alte surse credibile - ea nu ar trebui numită în această poziție de o importanță vitală", scrie Toader în Financial Times.

Mai mult, ministrul Justiției precizează că Laura Kodruța Kovesi nu a fost revocată de la șefia DNA pentru că ar fi investigat politicieni grei din România, ci pentru că DNA a încălcat legea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel