Rareș Bogdan: Le dă peste FĂLCI și îi DOARE

Narcis Popa |
Data publicării:

Curtea de Apel București a explicat pentru prima dată rolul protocoalelor secrete semnate între SRI și Parchetul General. Rareș Bogdan spune ca magistrații le dau astfel "peste fălci" politicienilor PSD-ALDE. 

"Curtea de Apel București le dă juriștilor PSD-ALDE cu manualul de drept peste fălci, ca unor repetenți ce sunt, in marea lor majoritate. Vă rog, aveți răbdare și citiți 1 minut cel mai bun argument că mult hulitele protocoale SRI-PICCJ nu au prejudiciat/încălcat drepturi, nu au distrus destine, așa cum invocă penalii politici. Ce-i doare pe ei? Că nu se aplică singura regulă pe care o visează: ca instutițiile să închidă ochii la averea infractorii politici și să aresteze pe oricine dorește să le denunțe traficul de influență și mita! Daca erau protocoale de colaborare intre gruparile de interlopi, clanuri si gasti, cu institutii ale statului, era ceva firesc si logic, in mintea cercopitecilor. Dar pentru ca sunt semnate intre institutii ale statului roman, este o mare problema in mintea lor infierbantata," este mesajul lui Rareș Bogdan.

Protocoalele de colaborare semnate de SRI cu Parchetul General sunt acte care stabilesc proceduri de lucru interne si de cooperare institutionala la nivelul celor doua institutii care le-au semnat, motiveaza Curtea de Apel Bucuresti decizia luata recent intr-un dosar mediatizat, relatează ziare.com. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel