Rareș Bogdan, document EXPLOZIV: „Aveți foame de bani, băieți?”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Omul de televiziune Rareş Bogdan a postat, în urmă cu scurt timp, pe pagina de Facebook, câteva documente care atestă faptul că ANAF a cerut să i se spună câte ceremonii civile și religioase au fost în perioada 2013-2017. 

„EXCLUSIV: Aveți foame de bani, băieți?
DOCUMENT EXPLOZIV!

PSD si Alde sunt disperati și iau nunțile si botezurile la puricat! Nu e gluma, e cruda realitate a guvernarii lui Orlando, Dragnea si Tariceanu!

ANAF a cerut pe 7 ianuarie si a primit primele raportari pe 8 ianuarie, adica ieri, să i se spună câte nunți (ceremonii civile, religioase) au fost în perioada 2013-2017 și numără lăutarii, interpreții, fotografii etc, să-i ardă la buzunare! În visterie sunt atât de puțini bani încât unii pensionari au fost anunțați că pensia va întârzia 2 zile. M-am întrebat de ce nu verifică și 2018?? Cine ghicește ce nuntă cu dar din 2018 nu trebuie considerată ocazie de evaziune fiscală are de la mine o pereche de șosete flaușate chinezești, cu două dungi: roșii ca flamura partidului unic”, a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook.

(w670)

În documentele publicate, se pare că Smiley, „în urma inspecției fiscale s-a stabilit un debit suplimentare de 168 mii lei provenind din depășire plafon TVA și neînregistrarea în totalitate a veniturilor realizate”.

(w670)

(w670)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel