Rareș Bogdan despre cazul Ditrău: „E mult mai periculos decât pare. În curând va da şi Guvernul explicaţii“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a spus, duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL, că europarlamentarii vor trebui să dea explicații, începând de luni, legate de cazul Ditrău, urmând și Guvernul. 

El a zis că acest caz va pune România într-o poziţie „extrem de complicată la nivel european”.

„E un caz care să ştiţi că e mult mai periculos decât pare (Ditrău - n.r) şi pentru care noi, europarlamentarii va trebi să dăm explicaţii şi să o facem începând de mâine şi în curând va da şi Guvernul explicaţii, pentru că situaţia e mult mai gravă decât vă puteţi închipui”, a spus europarlamentarul Rareș Bogdan.

El a adăugat că din cauza tumultului legat de Brexit, încă trași la răspundere.

„E un caz care părea nevinovat, care a trecut, cumva, sub situaţia Brexitului, dar care deja ne-a plasat pe prima pagină a ziarelor, iar încă televiziunile mari nu ne-au luat cu coronavirusul şi cu Brexitul, au fost uşor ocupate”, a adăugat el.

Eurodeputatul a spus că acest caz va pune România într-o poziţie „extrem de complicată la nivel european”.

„Retorica urii promovată de un partid care nu e în România, dar care are tentacule în România, se numeşte FIDESZ-ulu lui Viktor Orban, a creat o monstruozitate care ne va crea o problemă uriaşă pe plan internaţional. Cazul Ditrău e un caz care, din păcate, ne va pune într-o poziţie extrem de complicată la nivel european şi sper din tot sufletul ca acest caz să fie unul completamente izolat pe teritoriul României”, a argumentat el.

Peste 300 de persoane au participat, sâmbătă, la Căminul Cultural din Ditrău, la o adunare populară unde s-a discutat situația angajării celor doi cetățeni din Sri Lanka la brutăria din comună. Oamenii au insistat că nu vor emigranți în satul lo, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel