Rareș Bogdan, CONTRE cu Mihai Fifor și Norica Nicolai, la Antena 3. DISPUTA - Dosarul 10 August

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, secretarul general al PSD Mihai Fifor și copreşedintele Alianţei Electorale „Un Om” Norica Nicolai au avut contre în această seară în cadrul emisiunii „Exces de putere” de la Antena 3.

Modaratorii Oana Zamfir și Adrian Ursu le-au adresat câteva întrebări cu privire la candidații pentru alegerile prezidențiale Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Întrebați dacă va avea loc vreo „nucleară” în această campanie, cei trei au avut opinii diferite și au făcut referire în special la dosarul „10 August”.

Rareș Bogdan: „Legat de aceste lebede negre e un joc pe care cineva vrea să-l facă. Nu cred într-o bombă nucleară sau cu neutroni care să sară într-o sufragerie. Cred că va fi o încleștare între armatele politice celor doi candidați...”

Mihai Fifor: „Cu sau fără procurori?”

Rareș Bogdan: „Eu l-am ascultat pe dl. Fifor! Noi am militat în ultimii 3 ani pentru independența justiției! Eu înțeleg jocurile pe care le fac consultanții dnei Dăncilă. Putem să discutăm după campanie jocul de șah. Înțeleg și această temă care are relevanță pentru publicul PSD. Dar nicicând așa ceva! Va fi o încercare de a păstra prezența la vot de 50%.”

Norica Nicolai: „Eu nu fac parte din niciuna dintre tabere. Să înțeleg că România e un teatru de război”

Rareș Bogdan: „Nu...”

Norica Nicolai: „Nu mă întrerupe! Te-am ascultat! (...) Tot ești tu în Parlamentul European! Nu solicitați și audierea lui Macron pentru evenimentele din Franța? Suntem țară europeană, Dumnezeule! Solidaritate!”

Mihai Fifor: „Poate îl audiază și pe dl. Iohannis pentru incitarea la ură”

Rareș Bogdan: „Pot să aplaud modalitatea dvs de a muta planul, e interesantă, e pe publicul Antenei 3, e pe retorica dlui Tăriceanu. Mă uit chiar cu interes la ce ați făcut în acest moment. Dar între vestele galbene și ce s-a întâmplat în 10 august este o diferență ca de la cer la pământ”

Norica Nicolai: „Ee... E vorba tot de un jurnal de operațiuni de intervenție a forțelor de ordine în cazuri similare. (...) Iartă-mă Rareș Bogdan, dar nu poți să consideri că românii sunt atât de ușor manevrabili și manipulabili! Electoratele fac ce vor! Dar nu putem să prezentăm public cinic o strategie prin care să forțăm un anume tip de electorat să vină la vot”

Mihai Fifor: „Ba putem, se pare!”

Rareș Bogdan: „Nu! Eu m-am cuplat pe fapte! Nu am generat fapte”

Norica Nicolai: „Atunci cuplați-vă și pe Colectiv, că sunt 4 ani!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel