Rareș Bogdan anunță APOCALIPSA : 3 luni de FOC pentru România

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a reacționat  pe Facebook după ce Liviu Dragnea a declarat la antena 3 că  exista un document pregătit care să îl acuze pe președintele Iohannis de înaltă trădare.

"Dacă cumva ne-am fi gândit că nu sunt cretini chiar de tot..... încearcă să ne dovedească contrariul. România în zodia infractorilor periculoși, a infractorilor în stare să arunce în aer tot pentru a se salva pe ei și gașca penală din jurul lor. Vin vremuri grele, 3 luni de foc pentru România. O țară la mâna lor. Va fi greu, tot mai greu si mai riscant dar vom rezista. România ???????? nu moare și nici nu se predă!
#rezistam #continuam #castigam #impreuna", a scris Rareș Bogdn pe Facebook

Liviu Dragnea a declarat la antena 3 că se pregătește un document pentru acuzarea lui Klaus Iohannis pentru trădare.

„Există acel document. Unii colegi din partid l-au lucrat. Am știut că îl lucrează. Nu este finalizat și nu s-a ajuns la o discuție finală ca să luăm o decizie. Nu am discutat nici cu domnul Tăriceanu despre asta, dar opinia mea este că sunt multe acțiuni care pot îmbrăca forma trădării, dacă ne uităm cu atenție pe Codul Penal și pe definiția articolului respective. Nu am ajuns acolo încă, nu mi-aș dori să ajung acolo, dar nu este imposibil. Sunt acțiuni care au adus deserviciu României, economic, strategic. Întrebi guvernul dacă mai are bani de pensii și salarii. Când pui o astfel de întrebare toate piețele reacționează. Poate influența cursul leu-euro", a declarat Dragnea

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel