Range Rover de 35.000 de euro căutat în Italia, confiscat de poliție în Vama Nădlac. Șoferul: "N-am știut că trebuie să plătesc"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Automobilul de lux a fost confiscat pe polițiștii români
Automobilul de lux a fost confiscat pe polițiștii români

Un român a fost lăsat de polițiști vamali fără mașină, după ce bolidul de lux a apărut în sistem ca fiind căutat în Italia. 

Un autoturism în valoare de 35.000 de euro care era dat în urmărire de autorităţile din Italia a fost descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, şoferul susţinând că a omis să plătească o taxă în peninsulă şi că nu se aştepta ca maşina să fie căutată.

Şoferul este cetăţean român şi intenţiona să iasă din ţară cu autoturismul marca Land Rover, model Range Rover Sport, înmatriculat în Italia.

"În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia. Bărbatul a declarat faptul că trebuia să plătească o taxă în Italia, pe care a omis-o şi nu se aştepta ca maşina să fie căutată de autorităţi. Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 35.000 de euro) a fost indisponibilizat", a transmis, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

În acest caz, poliţiştii de frontieră arădeni fac cercetări pentru tăinuire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel