Raluca Turcan: „Liviu Dragnea este în panică totală. Și-a pus slugile să blocheze referendumul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, lansează un atac dur la adresa liderului PSD Liviu Dragnea. Liberala spune că „Liviu Dragnea este în panică totală și ar face orice ca să blocheze votul românilor în 26 mai”. 

„Dragnea recidivează la referendum!

Liviu Dragnea este în panică totală și ar face orice ca să blocheze votul românilor în 26 mai! Condamnat penal pentru fraude la referendum, Liviu Dragnea vrea să împiedice românii să ajungă în secțiile de votare ca să-și exprime votul! Este disperat pentru că știe deja ce vor răspunde românii la întrebarea pe care Președintele României o va adresa la referendum. De aceea, și-a pus slugile să blocheze atât alegerile pentru Parlamentul European, cât și referendumul, prin organizarea a 2 secții distincte de votare.

Art.15^1 alin.(2) din Legea 3/2000 spune foarte clar: "ambele scrutine se realizează în cadrul aceloraşi secţii de votare".

Somez PSD-ALDE să respecte legea și solicit imperativ Guvernului să nu emită nicio ordonanță de urgență în folosul personal al lui Dragnea. Dacă Dăncilă va semna un astfel de act, va răspunde penal!”, a scris Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

Citește și Legea referendumului CONTRAZICE declarațiile PSD

Reacția vine după ce coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mircea Drăghici, a confirmat, astăzi, că vor fi organizate secții de votare separate pentru europarlamentare și pentru referendum întrucât „legea nu permite decât secții separate".

Însă, Legea referendumului, la articolul 15/1 prevede că în condițiile în care cele două scrutine se desfășoară simultan, ele se realizează în cadrul acelorași secții de votare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel