Radu, tânărul român de 18 ani, dispărut de Revelion, găsit mort: Dosar pentru UCIDERE

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
radu ionescu deva
radu ionescu deva

Un tânăr de 18 ani din Deva dispărut de Revelion a fost găsit mort miercuri, pe un teren de lângă o clădire. Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Poliția Hunedoara a anunțat că a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe un teren de lângă o clădire situată pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Deva se află cadavrul unui tânăr.

Polițiștii au stabilit identitatea pesoanei decedate, fiind vorba despre un tânărul de 18 ani dispărut în 31 decembrie 2020.

„Cadavrul a fost ridicat și transportat la Seviciul de Medicină Legală în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morții”, transmite sursa citată.

Anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă. Tînărul se numea Radu I. iar în ajunul Anului Nou a plecat de la domiciliu în mod voluntar și nu s-a mai întors, mama sa anunțând dispariția lui.

Tânărul plecase de acasă în ultima zi a anului, iar potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, a fost dat în consemn la frontieră şi în urmărire naţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel