Putin le ordonă copiilor să stea în carantină timp de două săptămâni înainte de a-i vedea față în față. Liderul este paranoic când vine vorba de Covid

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Putin le ordonă copiilor să stea în carantină timp de două săptămâni înainte de a-i vedea față în față. Liderul este paranoic când vine vorba de Covid
Putin le ordonă copiilor să stea în carantină timp de două săptămâni înainte de a-i vedea față în față. Liderul este paranoic când vine vorba de Covid

Vladimir Putin a ordonat ca elevii din școli să stea în carantină timp de două săptămâni înainte de a-i întâlni față în față, ieri la Kaliningrad, pentru că se teme foarte tare de Covid-19.

Liderul rus a subliniat importanța predării unei versiuni de istorie aprobate de Kremlin elevilor cu IQ ridicat selectați.

Președintele precaut cu privire la sănătate, care în ultimii ani a fost afectat de zvonuri privind diverse boli, a luat măsuri suplimentare de precauție pentru a evita să se molipsească de Covid, în condițiile în care cazurile au început să crească din nou în Rusia în această lună.

 

Putin le-a ținut copiilor o lecție de istorie distorsionată

 

Pe lângă faptul că le-a ținut copiilor o lecție de istorie distorsionată, sugerând că Ucraina și Rusia ar trebui să fie o singură țară, Putin le-a ținut prelegeri despre importanța disciplinei și i-a uimit pe copii cu o glumă.

El le-a spus elevilor cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani: "Trebuie să fiți motivați pentru a vă atinge obiectivul. Și, bineînțeles, să munciți din greu. Toate acestea împreună sunt foarte importante. Munca grea este un talent în sine. Nu este doar, scuzați-mă, un „fund de cauciuc”. Este un talent să te forțezi să muncești și să fii capabil să o faci în mod productiv.'

 

Discursul lui Putin a provocat multe reacții de indignare și nedumerire

 

Jurnalista Elena Rykovtseva a declarat: "Doamne ferește - asta le flutură el elevilor la sesiunea "Vorbește despre lucruri importante" din Kaliningrad? Ce fel de încurcătură este în capul lui? Să-l vindece cineva pe acest președinte!".

Politologul Fiodor Krashennikov l-a supranumit pe Putin pur și simplu: 'Domnul Rubber Bum (fund de cauciuc)'.

Un altul a spus: "Pentru ce a fost? Ce a vrut să spună cu asta? Ce legătură are fundul de cauciuc cu subiectul în discuție? Cineva să explice, vă rog".

O teorie este că acesta și-a încurcat istoria sovietică și că făcea aluzie la o poreclă dată celebrului ministru sovietic de externe Viaceslav Molotov, un monstru bolșevic care a semnat personal mai multe liste de execuții în masă decât Stalin.

În timpul lui Stalin, era cunoscut sub numele de "Fundul de piatră" pentru capacitatea sa de a lucra la birou timp de 20 de ore fără întrerupere.

Dar Molotov și-a corectat pedant camarazii spunând că fondatorul sovietic Lenin l-a numit de fapt "Fund de fier".

În timpul ședinței, Putin a recunoscut despre el însuși: "Nu pot spune că sunt cel mai disciplinat. Este clar că trebuie să lucrez la mine. Disciplina este importantă pentru a reuși. Dar disciplina singură nu este suficientă', conform Daily Mail.

 

Putin a declarat că este șocat să descopere că copiii din estul Ucrainei nu știau că țara lor a făcut parte din Uniunea Sovietică

 

În altă parte a sesiunii de îndoctrinare, Putin a extins sfera de acțiune a războiului și a spus că vrea să recupereze teritoriile pe care le consideră ca fiind tradițional rusești.

El s-a referit la Donbas ca la 'teritoriile istorice' ale Rusiei, adăugând: 'Au început să creeze o enclavă antirusească pe teritoriul Ucrainei de astăzi, care amenință țara noastră. Așa că băieții noștri care luptă acolo îi apără atât pe locuitorii din Donbas, cât și pe Rusia însăși'.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de o oră, Putin a declarat că a fost șocat să descopere că copiii din estul Ucrainei nu știau că țara lor a făcut parte din Uniunea Sovietică împreună cu Rusia și corectarea informațiilor este o sarcină vitală.

El a spus că ministrul rus al educației, Serghei Sergheevici Kravtsov, i-a spus că copiii din Donbasul ocupat de Rusia 'nu știu că există podul spre Crimeea' și 'nici măcar nu știau că Ucraina și Rusia au făcut parte dintr-o țară unită'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel