Purtarea măştii, din nou obligatorie la Paris, începând de vineri

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

Purtarea măştii va deveni din nou obligatorie pe străzile Parisului.

Purtarea măştii va deveni din nou obligatorie pe străzile Parisului de vineri pentru a face faţă numărului crescut de cazuri de infectare cu varianta Omicron care a dus la un focar de contaminări cu COVID-19 în Franţa, a anunţat miercuri prefectura din capitala Franţei, relatează AFP, scrie Agerpres. 

Această măsură se aplică persoanelor cu vârsta peste 11 ani, ''cu excepţia persoanelor care se deplasează în interiorul vehiculelor, a bicicliştilor şi a utilizatorilor de vehicule cu două roţi'' sau a ''persoanelor care practică o activitate sportivă'', a precizat prefectura din Paris într-un comunicat.

Franţa a înregistrat miercuri un nou record de contaminări cu COVID-19, depăşind pentru prima dată pragul de 200.000 de cazuri în 24 de ore, potrivit cifrelor publicate de ministrul Sănătăţii.

CITEȘTE ȘI: Nou record în Franţa, încă 200.000 de cazuri de contaminare miercuri

 

Franţa a stabilit miercuri un nou record de contaminări cu COVID-19, depăşind pentru prima dată pragul de 200.000 de cazuri în 24 de ore, potrivit cifrelor publicate de ministrul Sănătăţii, relatează AFP, scrie Agerpres. 

Aproximativ 208.000 de cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore pe teritoriul francez, ''cifre care uluiesc'', a anunţat ministrul Olivier Véran în faţa Adunării Naţionale.

Marţi seara, organismul pentru Sănătate publică a anunţat aproape 180.000 de cazuri în 24 de ore, ceea ce era deja un record.

''Ne confruntăm cu doi duşmani'', varianta Delta care nu şi-a spus ultimul cuvânt, a subliniat ministrul francez, precum şi varianta Omicron, iar aici nu voi mai vorbi de un val.

Citește aici mai multe!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel