Pune un cățel de usturoi sub pernă! Ne vei mulțumi după ce vei vedea rezultatele 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Pune un cățel de usturoi sub pernă! Ne vei mulțumi după ce vei vedea rezultatele 
Pune un cățel de usturoi sub pernă! Ne vei mulțumi după ce vei vedea rezultatele 

Da, ai citit bine: pune cu cățel de usturoi sub perna ta pentru a obține mari beneficii! Nu întâmplător, usturoiul este cunoscut ca plantă medicinală miraculoasă. Bogat în fosfor, vitamine, magneziu, fier, săruri minerale și calciu, usturoiul te va uimi chiar și în această utilizare neobișnuită! Ești curios? Să începem!

Puneți un cățel de usturoi sub pernă pentru a curăța ficatul. Arul poluat  și consumul de alimente contaminate pot deteriora, în timp, ficatul și pot duce la infecții periculoase. Proprietățile usturoiului sunt capabile să elimine toate substanțele toxice prezente din ficat!

 

Vedeți ș: Pune 4 felii de roșii într-un ghiveci cu pământ. Peste zece zile vei avea parte de o surpriză

Pentru îngrijirea pielii. Cine ar fi crezut că usturoiul este un aliat al pielii?  O face moale și împiedică apariția imperfecțiunilor și a acneei.

Puneți un cățel de usturoi sub pernă pentru a proteja sistemul imunitar. Usturoiu previne simptome precum răceala, durerile în gât, durerile de cap și diverse simptome gripale!

Vezi si: Îngroapă un ou într-un ghiveci cu pământ și vei rămâne uimit de rezultat: un truc grozav, care merită încercat!


Întărește corpul prin infuzarea de energie și putere! Usturoiul ne protejează nu dolar sistemul imunitar de germeni și bacterii, ci și rănile sau cicatricile pe care le avem!

Puneți un cățel de usturoi sub pernă, pentru a combate insomnia, anxietatea și stresul. Sună incredibil, dar mirosul de usturoi este cu adevărat benefic pentru corp și minte, ajută la ameliorarea anxietății și a stresului. Înainte de a merge la culcare, este capabil să ne relaxeze corpul și să-l pregătească pentru somn, ideal pentru cei care suferă de insomnie.

Nu rata și: Fă găuri mici în coaja de banană cu un ac! Cu siguranță, te vei amuza când vei decoji fructul

Puneți un cățel de usturoi sub pernă pentru bunăstarea părului. Usturoiul este un aliat nu doar al tenului, ci și al părului.  Această plantă îl ajută să crească, făcând firele mai groase și mai rezistente.

Dacă ești răcit și suferi de nas înfundat, usturoiul te ajută. Mirosul de usturoi este capabil să-l îmbunătățească funcția respiratorie.

Elimină mirosurile neplăcute din bucătărie în doar 15 minute cu zero costuri. Ai nevoie de un singur ingredient

Puneți un cățel de usturoi sub pernă, pentru  a stimula circulația sângelui. Usturoiul are capacitatea de a regla și stimula tensiunea arterială. Dar nu numai atât: este  capabil să mențină valorile scăzute ale colesterolului!  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel