Fă găuri mici în coaja de banană cu un ac! Cu siguranță, te vei amuza când vei decoji fructul

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Fă găuri mici în coaja de banană cu un ac! Cu siguranță, te vei amuza când vei decoji fructul.
Fă găuri mici în coaja de banană cu un ac! Cu siguranță, te vei amuza când vei decoji fructul.

Bananele nu sunt doar fructele noastre preferate, ci sunt și foarte bune pentru organism. De exemplu,  două banane pe zi  aduc o mulțime de beneficii pentru sănătate. Însă, persoanele cu boli cardiovasculare ar trebui să consume banane ocazional, deoarece prin conţinutul bogat în potasiu sunt adjuvanţi nutriţionali hipotensori.

Dar, ți-a trecut vreodată prin cap să bagi un ac într-o banană?  Cine ar fi crezut că într-o zi vom curăța acest fruct cu un ac? Trucul funcționează cel mai bine dacă înțepați o  banană cu acul și apoi o dați cuiva care nu știe despre asta. Cu siguranță se vor amuzant când vor deschide banana!

 

Nu rata si: Țineți căpșunele în apă sărată înainte de a le consuma. Un truc care te scapă de multe surprizele neplăcute

 

Acest truc este deosebit de popular printre copii. Dacă  cureți banana, fructul va di deja tăiat în felii mici! Deci, puteți mânca banana tăiat în felii.

Dar adevărata distracție este a păcăli pe cineva cu această banană. Cu siguranță, unii vor crede că așa ai cumpărat banane: deja feliate. Încercați această farsă inofensivă, iar cei mici se vor amuza.

Vezi si:  Îngroapă un ou într-un ghiveci cu pământ și vei rămâne uimit de rezultat: un truc grozav, care merită încercat!

Pentru acest truc amuzant ai nevoie de: 

o banană,

un ac

Trucul este pregătit în câțiva pași. Pe continuare vei afla cum să o faci!

Utilizați un ac obișnuit, cum ar fi unul de cusut. Desenați o linie imaginară de la codița bananei până în vârf, pentru a vă orienta.

Începând de sus, introduceți acul până la capăt în banană, dar ATENȚIE! acul nu ar trebui să iasă pe cealaltă parte. Balansați acul de la dreapta la stânga în timp ce este în interiorul bananei. Această mișcare taie fructele în bucăți mici.

Încercați și: Cum putem scăpa de furnicile din casă cu un insecticid natural, făcut în bucătărie: Bicarbonatul și lămâia au concurență


Repetați acest lucru de-a lungul cojii de banană. Lăsați întotdeauna un spațiu mic între fiecare gaură. 
Și trucul este gata! Acum tot ce trebuie să faci este să dai banana cuiva să o mănânce. Va deschide banana și va avea o surpriză!

Bananele atrag fluturii și păsările

 

Fă câteva găuri într-o coaja de banana foarte coaptă, apoi pune-o în gradină. Fluturii și păsările vor fi rapid atrași de mirosul său dulce. Atunci când apune soarele ia banana din grădina pentru a nu atrage ratoni sau alte animale care ar putea să îți distrugă plantele.

Citește și:  Elimină mirosurile neplăcute din bucătărie în doar 15 minute cu zero costuri. Ai nevoie de un singur ingredient

Cojile de banane adaugă solului substanțe nutritive foarte bogate în azot atunci când se descompun, de aceea ele sunt foarte eficiente ca îngrășământ natural. Cojile de banane putrezsc rapid dacă le îngropi și oferă substanțe nutritive vitale pentru sol, precum potasiu, calciu, sulf, magneziu sau sodiu. De asemenea, poți folosi cojile de banane pisate sau poti să le aplici direct în zonele de plantare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel