Pugilistul roman Florian Munteanu, în distribuţia „Borderlands”. Va juca alături de Cate Blanchett şi Kevin Hart

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Florian Munteanu
Florian Munteanu

Născut în Germania, din părinţi români, Florian a ajuns să fie noua senzaţie a Hollywood-ului. Florian Munteanu, pugilist român, care a devenit actor, se află în negocieri pentru un rol în lungmetrajul „Borderlands”, adaptare a jocului video omonim în care vor juca actorii Cate Blanchett şi Kevin Hart. 

 

Negocierile sunt în fază finală. În adaptarea lui Eli Roth, românul va juca rolul Krieg, protector al personajului Tiny Tina (interpretat de Ariana Greenblatt), adolescentă expertă în explozibile. Din distribuţie fac parte Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis şi Jack Black. Lionsgate va lansa filmul.

Florian Munteanu a mai jucat alături de Michael B. Jordan în „Creed II”. El urmează să fie Razor Fist în „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” al Marvel, care este aşteptat să fie lansat anul acesta. „Florian aduce umanitate reală şi mai multe straturi unui personaj care, la suprafaţă, pare complet nebun şi sălbatic”, a spus Roth. „Krieg a fost de departe cel mai greu rol de distribuit, iar Florian l-a adus la viaţă şi l-a înrădăcinat într-un mod în care nu credeam că e posibil. Va fi un strălucit Krieg şi se va potrivi perfect distribuţiei noastre incredibile”, scrie games.mail.ru.

citeste si: Big Nasty, românul care face senzaţie la Hollywood, interviu

Cea mai recentă variantă a scenariului „Borderlands” este scrisă de Craig Mazin („Chernobyl”). Avi Arad şi Ari Arad produc filmul prin Arad Productions, cu Erik Feig producător, prin Picturestart. „Borderlands” este una dintre cele mai populare francize de jocuri video, cu peste 68 de milioane de unităţi vândute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel