PSD vrea să-l excludă din partid pe consilierul care a spus că primăriței Armand i-ar fi plăcut să fie violată

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Consilierul județean PSD Ioan Micu va fi propus pentru excludere din PSD Vrancea, după un comentariu deplasat la adresa primarului Sectorului 1 din București, Clotilde Armand. 

Consilierul județean PSD Ioan Micu a comentat pe Facebook agresiunea reclamată de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spunând că „în Franța era răpită și violată zile în șir”.

”În Franța era răpită și violată în șir, aoleuuu stai că asta-i convenea bebelușei albe de la Guadalupe!”, a  fost comentariul său, după ce Clotilde Armand a fost agresată în trafic.

După scandalul declanșant, Nicușor Halici, președintele interimar al PSD Vrancea, a anunțat ca va cere excluderea din organizație a lui Ioan Micu.

PSD Vrancea se dezice total de comentariile făcute în nume personal de consilierul județean Ioan Micu

 

”Organizația PSD Vrancea se dezice total de comentariile făcute în nume personal de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al unui membru USR. 

PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă și în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizația județeană a PSD Vrancea”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a PSD Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel