PSD nu acceptă RESPINGEREA lui Nica. Fifor: "E o eroare!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Mihai Fifor a declarat, marți seară, că Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeană pentru funcția de comisar european.

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat, marți, că Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeană pentru funcția de comisar european, însă dacă acest lucru se va întâmpla, PSD va merge cu altă propunere, respectiv cu Gabriela Ciot, votată de altfel în Comitetul Executiv al formațiunii.

„Presupunând prin absurd că Nica ar fi respins, mergem cu altă propunere. Nu este niciun fel de problemă. Există și o a doua propunere, unii spun de rezervă, noi îi spunem că este a doua propunere apșrobată de CEx. Suntem în grafica exactă, așa cum ne-am propus. Să nu ne grăbim, Dan Nica nu a fost respins. Sunt greșeli de interpretare total nefericite", a declarat Mihai Fifor, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Candidatura lui Dan Nica la postul de comisar european a fost respinsă de Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, care aşteaptă alte propuneri din partea României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel