Protestatarul plângăcios de la Constanța, săltat de polițiști de pe stradă și dus la Spitalul de Psihiatrie Palazu

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Bogdan Oancea
Bogdan Oancea

Bogdan Oancea, unul dintre protestatarii activi din Constanța, care s-a făcut remarcat zilele trecute după ce, în timpul unui live pe Facebook, a făcut o criză de plâns, a fost săltat de polițiști de pe stradă și dus în această seară la Spitalul de Psihiatrie din Palazu.

Înainte de a merge la protest în această seară, Oancea spunea că ceea ce va transmite live va fi istoric. Mai mult, Oancea a anunțat că va intra în greva foamei.

Ajuns, din nou, pe stradă, profesorul de canto s-a simțit rău, devenind destul de agitat. Polițiștii l-au luat de pe stradă, rugându-l să urce în ambulanță, pentru investigații. Ceea ce a și făcut.

Ulterior, Oancea a făcut un live prin intermediul căruia susține că a fost dus cu forța la spital, la Palazu Mare, pentru un consult psihiatric și unul pentru COVID.

„Mi s-a făcut un test pentru COVID. Aștept decizia organele competente, nu mi se permite să cobor din ambulanță, medicii insistă să fiu consultat la Palazu Mare. Nu-mi rămâne decât să accept decizia. Am fost mai agitat din cauza protestul...Sunt dus cu forța la Palazu Mare, nu este cazul să merg până la Palazu, pentru a mă vedea un medic de specialitate să vadă dacă am aceste probleme care sunt invocate de polițiști. Să se demonstreze dacă sunt cu probleme, voi urma tratamentul dacă mi se prescrie. Eu, din câte știu, sunt ok”, a spus Oancea, din ambulanță.

„Totul este în regulă, am ajuns cu bine la spitalul de la Palazu Mare și în urma discuției cu doamna doctor, aceasta a hotărât că ar fi mai bine pentru mine să petrec noaptea aici“, a mai transmis Oancea, potrivit cotidianului Replica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel