(VIDEO) Protest la Roma: „Suntem alături de cei care își pierd locurile de muncă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Proteste inedit la Roma, în fața Palatului Chigi. Cu steagul Italiei și măști de protecție în culorile steagului, zeci de persoane participă la un mitting. 

Prlamentarii FDI (Fratelli d'Italia) protestează ân fața Palatului Chigi, care este reședința oficială a primului ministru al Italiei, Giuseppe Conte.

Deputații Fratelli d'Italia protestează pașnic în fața Palazzo Chigi respectând prevederile privind distanțarea socială de siguranță în vremea pandemiei. Deputații de dreapta cer respectarea Constituției. 

Aproximativ 70 de deputați, senatori și eurodeputați din FdI participă la un flash mob în fața Palatului Chigi, cu semne tricolore și steaguri, dar și pancarte pe care sunt scrise denumirile unor meserii care sunt greu încercate de restricțiile dictate de pandemia de coronavirus.

Demonstrația - care are loc pe „modelul israelian", adică respectând cu strictețe distanțele de siguranță, în conformitate cu prevederile de sănătate ale luptei împotriva coronavirusului - a fost organizată de partidul lui Giorgia Meloni „pentru a cere respectarea Constituției".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel