Protest diaspora în august. Politician, întrebare de 1000 de puncte

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriel Finias Bonta, un tânăr politician de dreapta, a vorbit despre protestul care este anunțat în august unde sunt așteptați românii din diaspora.

”Românii din Diaspora vin în august în București să protesteze! Așa sună un event pe Facebook. Foarte bine! De lăudat ideea organizatorilor. Totuși, mă întreb: ce vor face românii plecați în străinătate într-o zi de protest în țară? Abuzurile sunt comise sub privirile celor de acasă, adesea cu complicitatea lor.

La ce să ne așteptăm de la cei care au plecat de lehamite de ani buni din România?

Că după ce au îndurat dorul de casă, după ce s-au zbătut să-și facă o viață de la 0, după ce au dobândit prin muncă și prin sacrificii o bunăstare materială în afara țării, după ce și-au întemeiat familii și își duc copiii la școală în Occident, după ce au văzut ce înseamnă un sistem de sănătate eficient și după ce au văzut că pot fi respectați și apreciați de străini, acum, după toate experiențele ăstea, unii așteaptă să revină în țară și să le rezolve problemele pe care cei rămași nu au fost și nu sunt în stare să le rezolve?”, a scris Gabriel Finias Bonta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel