PROTEST 10 august 2020: „Vrem vinovaţii pentru jandarmiada de atunci“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Pe 10 august se pregătește reeditarea protestului Diasporei din anii precedenți. Locul de miting va fi însă mutat.

Pe Facebook a fost creat evenimentul "Vrem vinovaţii pentru #jandarmiada din 10 August", făcut de protestatarul Sandu Matei, care anunță că luni, 10 august 2020, la sediul DIICOT, va fi o acțiune de protest amintind de protestele anterioare ale diasporei. 

"Vom face tot ce tine de noi ca oameni civici, pentru ca dosarul 10 August sa nu aiba soarta dosarelor Revolutiei si mineriadelor, unde un grup de oameni 'asociati' le blocheaza de 30 ani in anchetele procurorilor.

VREM DESECRETIZAREA DOCUMENTELOR OPERATIVE a interventiei violente!

Am fost acuzati de instigare si participare la ,,lovitura de stat,, de cei mai importanti oameni politici ai Statului, exista plangeri si un dosar pt lovitura de stat inaintat de Dragnea si sefii jandarmeriei de atunci.

PNL prin vocile importante ale domnilor; Orban, R.Bogdan, Vela, au promis ca dosarul 10 august este prioritatea nr 1 daca ajung la Guvernare. In afara unor razbunari politice si niste stenograme fake, NU au facut nimic pt a urgenta ancheta.  PNL si datorita acestui protest violent voi sunteti azi la guvernare, insa actorii principali am fost NOI, cei gazati, amendati, retinuti si batuti ! Uitam, iertam, sau ne vedem cu totii pe 10 august in fata la DIICOT!?",  se arată pe pagina evenimentului lansat pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel