Profesoară de fizică, cercetată după ce a avut o relație cu o elevă de la clasa unde preda 

Narcis Popa |
Data publicării:
Școlile vor funcționa și pe timpul verii în Italia. Care este problema cu planul guvernului Meloni / Foto ilustrativ (Sursa: Freepik)
Școlile vor funcționa și pe timpul verii în Italia. Care este problema cu planul guvernului Meloni / Foto ilustrativ (Sursa: Freepik)

O profesoară de fizică este cercetată după ce a avut o relație cu o elevă căreia îi preda. 

Totul s-a întâmplat în orașul Pescara din Italia. Eleva are 14 ani: a fost o relație bizară și de neacceptat: minora, în dificultate de creștere, confuză, fascinată și în același timp intimidată de profesoară. Femeia, de 55 de ani, puternică în autoritatea ei, a fost capabilă să se insinueze în problemele sentimentale ale micuţei.

Parchetul Pescara a formulat infracțiunea de fapte sexuale și suspendarea profesoarei timp de un an. Directoarea școlii nu vrea să comenteze această problemă: „Așteptăm ca justiția să-și urmeze cursul”. Profesoara a făcut uz de dreptul de a nu răspunde în timpul interogatoriului. 

"Mi-a plăcut foarte mult profesoara ca persoană, dar în sensul că o vedeam ca pe un punct de referință. Dar doar în sensul prieteniei, nu a fost intenția mea să fac altceva," a spus eleva de 14 ani, conform ziarului Il Messagero. 

Cum a început relația

 

Profesoara a insistat și i-a scris multe mesaje fete. Aceasta a înțeles că are o atitudine ușor specială față de ea, pentru că i-a făcut complimente precum "dragoste mică".

„Evident – ​​m-am gândit – că sunt ca o fiică pentru ea și este în regulă ca o mamă să îți spună așa”, a mai spus fata.

Dar nu a fost nimic de acest gen. Profesoara a insistat până a început să-i facă niște complimente și mai directe. Eleva spune că i-a răspuns la fel, pentru că a considerat-o o femeie frumoasă. 

Au urmat și anumite neînțelegeri, subterfugii, mesaje cu duble sensuri și avansuri din care s-a născut o relație. La început era vorba doar despre îmbrățișări, mângâieri și sărutări. 

De Ziua Îndrăgostiților profesoara i-a dat elevei un parfum scump, iar de Crăciun o pereche de șosete. Elevul i-a răspuns dăruindu-i niște brățări. În aprilie 2023 cei doi au o relație intimă în casa profesoarei. În relație, adultul se comportă ca un adolescent îndrăgostit: „Cât de mult te iubesc – îi scrie pe WhatsApp – cât de frumoasă ești, tricoul ăla îți stă foarte bine”. Mesajele erau trimise uneori chiar și la 4 dimineața.

Cum s-a aflat totul

 

 Între certuri și scene de gelozie din partea femeii adulte, pasiunea a luat locul unui fior. 

Minora spune că a început să meargă la psiholog (care ulterior a denunțata profesoara) din cauza stresului de la studii, dar și din cauza a ceea ce i se întâmpla.

Într-o ședință cu psihologul, eleva menționează relația cu profesoara care, după ce a aflat despre aceasta, i-a cerut să ștergă toate mesajele în care este menționată relația lor.

„Fă orice – i-a cerut profesoara – atâta timp cât mă ții în siguranță”. Nu s-a mai întâmplat asta pentru că psihologul a raportat totul poliției și relația a fost demascată. Cele două s-au mai întâlnit dar eleva nu a mai fost de acord ca profesoara să o atingă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel