Primarul Nicolae Robu, în presa franceză după ce a tăiat cablurile și a lăsat Inspectoratul fără internet

Decizia primarului Timișoarei de a îi sancționa pe operatorii din telecomunicații a fost dezbătută și de publicații din străinătate. Presa franceză a scris despre Nicolae Robu că a tăiat cablurile din centrul orașului.  Problema este că decizia lui a lăsat fără internet Inspectoratul Școlar. 

Nicolae Robu, primar al Timișoarei, a tăiat cablurile din centrul orașului. Această decizie vine după ce operatorii de telecomunicații au ignorat cerințele primăriei de a muta cablurile în subteran, a spus el. Primarul a tăiat câteva cabluri de televiziune și de internet, alături de o echipă de muncitori din primărie, scrie lepetitjournal.com

O decizie a Consiliului Local din 2009 cere furnizorilor de televiziune, internet și telefonie să transfere cabluri subterane.

Pentru că nu au respectat decizia, primarul a ales să rezolve singur problema. Așa că a tăiat cablurile. Opt operatori au fost afectați. Locuitorii și întreprinderile din aproape întreaga zonă centrală a orașului s-au trezit fără semnal la internet sau televiziune.

 „Am făcut anunțul cu mult timp în urmă, iar noi le-am spus în mod repetat că va veni un timp când vom fi nevoiți să lanseze o campanie de a reduce cablurile pentru a obliga proprietarii lor să se mute în subteran. au fost avertizați din nou și din nou, dar, din păcate, ei nu au ascultat. le-au pus în pericol mai multe proiecte, în cazul în care, de asemenea, a trebuit să folosim ghilotina pentru a respecta termenele, deoarece acestea fac Îmi pare foarte rău pentru cetățeni, deoarece nu au făcut nimic [...] Furnizorii respectivi trebuie să fie acuzați că nu-și respectă abonații. au făcut-o, nu s-ar fi întâmplat ", a declarat primarul, potrivit lepetitjournal.com.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26