Primarul Nicolae Robu, în presa franceză după ce a tăiat cablurile și a lăsat Inspectoratul fără internet

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Decizia primarului Timișoarei de a îi sancționa pe operatorii din telecomunicații a fost dezbătută și de publicații din străinătate. Presa franceză a scris despre Nicolae Robu că a tăiat cablurile din centrul orașului.  Problema este că decizia lui a lăsat fără internet Inspectoratul Școlar. 

Nicolae Robu, primar al Timișoarei, a tăiat cablurile din centrul orașului. Această decizie vine după ce operatorii de telecomunicații au ignorat cerințele primăriei de a muta cablurile în subteran, a spus el. Primarul a tăiat câteva cabluri de televiziune și de internet, alături de o echipă de muncitori din primărie, scrie lepetitjournal.com

O decizie a Consiliului Local din 2009 cere furnizorilor de televiziune, internet și telefonie să transfere cabluri subterane.

Pentru că nu au respectat decizia, primarul a ales să rezolve singur problema. Așa că a tăiat cablurile. Opt operatori au fost afectați. Locuitorii și întreprinderile din aproape întreaga zonă centrală a orașului s-au trezit fără semnal la internet sau televiziune.

 „Am făcut anunțul cu mult timp în urmă, iar noi le-am spus în mod repetat că va veni un timp când vom fi nevoiți să lanseze o campanie de a reduce cablurile pentru a obliga proprietarii lor să se mute în subteran. au fost avertizați din nou și din nou, dar, din păcate, ei nu au ascultat. le-au pus în pericol mai multe proiecte, în cazul în care, de asemenea, a trebuit să folosim ghilotina pentru a respecta termenele, deoarece acestea fac Îmi pare foarte rău pentru cetățeni, deoarece nu au făcut nimic [...] Furnizorii respectivi trebuie să fie acuzați că nu-și respectă abonații. au făcut-o, nu s-ar fi întâmplat ", a declarat primarul, potrivit lepetitjournal.com.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel