Primarul din Brăila a sunat FURIOS la firma de electricitate. Răspuns: "Sunați la PRIMĂRIE ca să raportați AVARIA"

Narcis Popa |
Data publicării:

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a sunat la societatea de furnizare a energiei electrice pentru a anunța o avarie și a fost îndemnat să sune la Primărie. „Este strigător la cer”, spune edilul.

Primarul Marian Dragomir a povestit că a decis să sune la call-center-ul societății de furnizare a energiei electrice după ce mai mulți brăileni au sunat la Primărie pentru a reclama o avarie care afecta mai multe zone din oraș.

„Mi s-a spus să sun la Primărie ca să anunț avaria”, a declarat primarul. 

El a mai spus că a sunat de două ori, iar una dintre operatoare s-a arătat deranjată când i-a explicat că trebuie să intervină la avarii compania de electricitate.

„Au fost două situații, am sunat de două ori. Prima dată mi-a răspuns o doamnă care atunci când i-am spus cine sunt, a devenit recalcitrantă. Nu a folosit cuvinte triviale, dar a deranjat-o faptul că i-am explicat (...) să intervină la avarii. A doua operatoare mi-a spus că-și va informa superiorii. În orașul Brăila corpurile de iluminat sunt toate în sistem led și aparțin Primăriei. Când se arde un bec intervine firma care a câștigat licitația cu Primăria. Reţeaua aparţine societății care furnizează electricitate. Când pe o stradă, într-un cartier nu funcţionează iluminatul, trebuie să intervină”, a povestit pentru MEDIAFAX, primarul Dragomir.

Reacția operatoarelor de la compania de electricitate l-a luat prin surprindere pe primar și imediat l-a sunat pe șeful societății, pentru a-i aduce aminte că în cazul avariilor care afectează străzi și cartiere întregi trebuie să intervină echipele companiei de electricitate.

„Nu mi-a venit să cred. Am avut o discuție cu domnul director care mi-a spus că le va transmite dânsul în scris acest lucru (...) Este un lucru absolut strigător la cer ceea ce se întâmplă, pentru că nu este treaba Primăriei. Iluminatul stradal și întreținerea rețelelor sunt în sarcina exclusivă (n.r. a companiei)”, a spus primarul Marian Dragomir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel