Prima persoană din lume vaccinată anti Covid a primit a treia doză. Femeia este extrem de optimistă

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Prima persoană don lume vaccinată anti Covid a primit a treia doză. (foto BBC)
Prima persoană don lume vaccinată anti Covid a primit a treia doză. (foto BBC)

Prima persoană din lume vaccinată anti-Covid, britanica Margaret Keenan, a primit a treia doză de vaccin. Femeia are 91 de an și este încrezătoare cu privire la eficiența vaccinului.

Margaret Keenan, în vârstă de 91 de ani, este prima persoană din lume care a spus„ da” vaccinului anti-Covid. Ea a primit și cea de-a treia doză de vaccin Pfizer și spune că se simte excelent, notează BBC.

Britanica a avut și un mesaj pentru cei care încă se tem de serul anti-Covid sau cred că este ineficient.

„Pentru cele câteva secunde cât durează, să meargă și să se vaccineze. Asta îi salvează pe ei și salvează viețile familiilor lor. Când ai făcut asta, te simți o persoană diferită pentru că simți că te va ajuta și îi va ajuta pe ceilalți”, spune Keenan, potrivit Știrile Pro TV care citează BBC.

De asemenea, a treia doză de vaccin Pfizer a primit și asistenta care i-a administrat serul anti-Covid britanici Margaret Keenan. Cele două sunt optimiste și spun că vaccinarea este singura metodă de a învinge pandemia.

 

România ia în calcul administrarea unei doze suplimentare de vaccin

 

După modelul Marii Britanii, autoritățile din România spun că nu este exclusă posibilitatea administrării unei doze suplimentare de vaccin. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, menționează că sunt oameni care lucrează în domenii esențiale și ar putea primi a treia doză de vaccin. Personalul medical, cel din centrele de îngrijire socială ar trebui să fie imunizate cu a treia doză, deoarece sunt mai vulnerabile prin prisma activității.„ Este metoda optimă pentru a ține sub control cazurile severe”, a explicat Arafat.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel