Prima companie aeriană din Marea Britanie care permite echipajului de cabină să își afișeze tatuajele în uniformă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Prima companie aeriană din Marea Britanie care permite echipajului de cabină să își afișeze tatuajele în uniformă / Foto: Unsplash
Prima companie aeriană din Marea Britanie care permite echipajului de cabină să își afișeze tatuajele în uniformă / Foto: Unsplash

Virgin Atlantic este prima companie aeriană din Marea Britanie care permite echipajului de cabină să își afișeze tatuaje pe brațe în uniformă, înaintea unei noi campanii de recrutare de personal. 

În mod tradițional, însoțitorii de bord, un rol plin de farmec, au fost întotdeauna așteptați să arate bine îngrijiți, majoritatea companiilor aeriene stabilind cerințe stricte în ceea ce privește îmbrăcămintea personalului, transmite Daily Mail

Dar, începând de astăzi, orice angajat al Virgin Atlantic în uniformă își poate arăta tatuajele, în încercarea de a "încuraja personalul să fie el însuși" și de a "susține individualitatea".   

Virgin Atlantic a fost una dintre primele companii aeriene importante care a renunțat în 2019 la cerința ca femeile din echipajul de cabină să se machieze în timpul serviciului și, de asemenea, le-a permis să poarte pantaloni în loc de fustă. 

Într-o postare pe Twitter, compania aeriană a scris:

"Happy International Flight Attendants Day. Astăzi susținem colecția orbitoare de persoane care sunt minunatul nostru echipaj de cabină. Întotdeauna i-am încurajat pe oamenii noștri să fie ei înșiși, așa că, începând de astăzi, își pot arăta tatuajele cu mândrie'. 

Compania aeriană britanică fondată de miliardarul Richard Branson a precizat că acum relaxează și restricțiile privind tatuajele, înaintea unei noi campanii de recrutare pentru personalul de cabină.

Estelle Hollingsworth, Chief People Officer al Virgin Atlantic, a declarat într-un comunicat:

"Mulți oameni folosesc tatuajele pentru a-și exprima identitatea unică, iar colegii noștri care se adresează clienților și cei în uniformă nu ar trebui să fie excluși de la a face acest lucru dacă doresc".

 

Compania aeriană a precizat că tatuajele de pe gât, față și cap trebuie să fie acoperite în continuare

 

Compania aeriană a precizat că tatuajele de pe gât, față și cap trebuie să fie acoperite în continuare, deși în prezent revizuiește această politică. Tatuajele jignitoare trebuie, de asemenea, să fie acoperite, a precizat aceasta.

În ianuarie, Virgin Atlantic a deschis înscrierile pentru a recruta 400 de noi membri ai echipajului de cabină care să îmbrace celebra uniformă roșie.

Compania aeriană a declarat că se angajează să readucă în țară cât mai mulți angajați după ce și-a pierdut colegi ca urmare a pandemiei. 

Estelle Hollingsworth, Chief People Officer, la Virgin Atlantic, a comentat: "Cele mai bune locuri de muncă sunt cele care îi fac pe oameni să zboare, iar noi nu am putea fi mai încântați să primim atât de mulți membri noi ai echipajului de cabină în ceruri prin campania noastră de recrutare.

Ne-am angajat să sprijinim diversitatea atât la sol, cât și la bord, așa că suntem în căutarea de persoane din toate mediile care aspiră să fie chipul prietenos, zâmbitor și profesionist al companiei aeriene - cu stilul și flerul iconic al Virgin Atlantic. Susținem diferența și individualitatea, iar prin încurajarea tuturor oamenilor noștri să fie cu adevărat ei înșiși la locul de muncă susținem un mediu în care fiecare dintre ei poate prospera.

Să faci parte din incredibilul nostru echipaj de cabină este o aventură, cu călătorii în jurul lumii și experiențe noi care te așteaptă la fiecare destinație. Îi invităm pe toți cei interesați de această nouă și interesantă călătorie profesională să aplice acum.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel