PREZIDENŢIALE. Negoiţă: "Şi Papa Francisc ar pierde dacă ar candida din partea PSD"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Robert Negoiţă este de părere că indiferent cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, nu are şanse de câştig, nici măcar "Papa Francisc", a subliniat primarul Sectorului 3 al Capitalei, recent suspendat din partid după poziţiile sale critice la adresa conducerii PSD.

"La vizita Papei Francisc în România am văzut o reacţie foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea este că ar pierde.

Citeşte şi: Negoiţă, după suspendarea din PSD: "PENIBIL. La întâlniri mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei așa o decizie"

Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist şi să nu fie aşa, cum văd eu. Dar astăzi, din perspectiva mea, popularitatea PSD şi antipatia faţă de această structură politică este atât de mare, încât să anuleze şansele oricui ar intra într-o astfel de luptă.

Citeşte şi: Pleşoianu, hotărât să PLECE din PSD: "Nu sunt o nevertebrată. Cine merge pe acest DRUM?"

Dacă ne doream cu adevărat să avem şanse la prezidenţialele de anul acesta, singura formulă prin care puteam să ne creştem cât de cât şansele, era realismul pe care îl puteam manifesta pe 26 mai, în seara de 26 mai", a declarat Robert Negoiţă, la Digi24.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu: "A apărut lista NEAGRĂ din PSD. Sunteţi toţi pe ea!"

Edilul Sectorului 3 al Capitalei a reiterat un alt episod în care a fost dat deoparte de la o întâlnire de partid, înainte de condamnarea lui Liviu Dragnea.

"Îmi aduc aminte atunci când am avut o discuţie în interior când a fost condamnat Liviu Dragnea pe fond şi a făcut o întâlnire urgentă la care pe mine m-a chemat cu două ore mai târziu faţă de ceilalţi, pentru că a simţit nevoia să îi încălzească puţin înainte să vin eu,  ştiind cam care ar putea fi discursul meu. Îi auzeam pe colegi 'domnule preşedinte, noi mergem până la capăt!' şi îi întrebam care e capătul? Unde mergem? PSD va plăti grav, părerea mea, că a ţinut în funcţie un preşedinte atât la partid, cât şi la Cameră, până când a fost luat de acolo cu cătuşe. Va plăti grav mult de acum încolo", a mai spus Robert Negoiţă, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel