PREZIDENŢIALE. Ghiţă, despre sprijinul România TV şi Antena 3. "Nu mai suportă nimeni gluma asta PROASTĂ cu TANTI Viorica"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Sebastian Ghiţă a fost contactat de Cozmin Guşă în direct, la Realitatea TV, printre alţi patroni din presă, să vorbească despre unghiul din care vor abroda alegerile prezidenţiale.

Sebastian Ghiţă a recunsocut că televiziunea sa, România TV, împreună cu Antena 3, vor susţine în continuare candidaţii PSD-ALDE.

"Acum, fiecare dintre noi, dacă vrem să fim sinceri, ştim că fiecare televiziune are un anume tip de public, un anume tip de telespectatori şi acest tip de public are anumite aşteptări. Este evident oricui că publicul România TV şi publicul Antena 3 are, de mulţi ani, o aplecare, o simpatie, o apreciere faţă de politicile de stânga, de politicile PSD, iar posturi precum Realitatea TV, Digi24, sunt posturi mult mai orientate spre publicul PNL şi USR. În mod evident, din dorinţa de a-şi păstra publicul şi de a-i hrăni aşteptările, România TV şi Antena 3 vor avea mesaje aşa, pentru oameni, pentru încă majoritatea oamenilor din România", a declarat Sebastian Ghiţă la Realitatea TV.

Întrebat dacă România TV îl va susţine pe Liviu Dragnea la prezidenţiale, Sebastian Ghiţă a recunoscut că postul său şi Antena 3 vor susţine orice candiat al PSD.

"Natural, România TV şi Antena 3 vor merge spre candidatul PSD. Dacă Liviu Drangea va fi, dacă dl. Tăriceanu, dacă o altă figură publică importantă...  e greu să te joci cu minţile oamenilor şi atunci adevărul e că acest tip de mesaje nu vor tinde să sprijine un om, dar vor tinde să sprijine idei", a mai spus Sebastian Ghiţă.

 

S.Ghiţă: "Nu o să mai înghită nimeni gluma asta proastă cu domnul Tudorel și tanti Viorica"

 

Sebastian Ghiţă nu a ratat ocazia să lanseze un atac ironic la adresa lui Tudorel Toader.

"S-ar putea cei doi domni, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, să îl pună pe domnul care ia în derâdere programul dânşilor, pe domnul Tudorel. S-ar putea să îl vedem pe Tudorel candidat PSD-ALDE pentru că domnul Tudorel chiar s-a ţinut de cuvânt cu stoparea abuzurilor. Cred că cea mai mare problemă pe care o au Liviu Dragnea şi domnul Tăriceanu este susţinerea acestui Tudorel, care îşi bate joc de oameni şi care în loc să spună că noi trebuie să oprim abuzurile şi le opresc cu ordonanţa asta în data de sau spune că eu nu cred că trebuie să oprim abuzurile, sunt chestiuni separate, le rezolvă justiţia punctual, Portocală, Onea şi şefa lor, Kovesi, vor avea dosare şi se va investiga ce au făcut şi în rest, este bine ce se întâmplă în justiţia din România. Dar baletul ăsta al domnului Tudorel le face probleme şi domnului Dragnea, şi domnului Tăriceanu.

Și singura chestiune pe care o văd apropo de susțineri, e că la sfârșit nici jurnaliștii nu o să mai înghită gluma asta proastă cu domnul Tudorel și tanti Viorica care dau ordonanțe sau nu dau. Într-o zi dau, într-o zi nu dau, își bat joc de jurnaliști, își bat joc de oameni. Asta nu o să mai suporte nimeni curând", a mai spus Sebastian Ghiţă la Realitatea TV.

 

Sebastian Ghiţă: "PNL devine frecventabil pe lângă neomarxiştii de la USR. Iohannis va fi agresat de Cioloş şi Kovesi"

 

Sebastian Ghiţă a vorbit şi despre şansele partidelor de Opoziţie la prezidenţiale. Acesta a acuzat coaliţia USR-PLUS de convingeri neomarxiste şi a venit cu un scenariu nou, în care Cioloş şi Kovesi pun la cale un plan pentru a-l disturge pe preşedintele Klaus Iohannis.

"A apărut acest USR, un partid agresiv, neomarxist, ciudat, plin de idei din astea, să trăim în grupuri, să mâncăm fructe, să nu avem proprietăţi. Deja PNL devinde frecventabil în momentul în care acest USR agresează societatea. Dacă e Cioloş sau Kovesi, îi cheamă Soros.

Azi cred că domnul Klaus Iohannis va suferi o agresiune din partea celor doi, Kovesi şi Cioloş, cred că e un plan murdar împotriva lui Klaus Iohannis, care se dezvoltă în societate din ce în ce mai mult şi  dacă nu o să ajungeţi toţi să îl susţineţi pe Klaus Iohannis pentru că este singurul care rezista idioţeniilor venite din zona lui Cioloş, Soros, Kovesi... Dacă au ajuns oamenii ăştia să îl agreseze pe Klaus Iohannis, dacă nu o să vedeţi că ţine lumea cu Iohannis numai să nu-i vadă pe Kovesi şi pe Cioloş şi pe toţi ciudaţii ăstia călare pe situaţie, să nu îmi spuneţi mie Sebastian Ghiţă", a mai spus şeful România TV.

Cât despre Pro România lui Ponta şi PMP-ul lui Traian Băsescu, Sebastian Ghiţă nu crede că au vreo şansă la turul II, indiferent de candidat.

 

S. Ghiţă: "Azi le pare rău PSD-iştilor că nu au votat şi cu PRU"

 

Însă Sebastian Ghiţă a ţinut să le dea o palmă şi votanţilor PSD la final, spunând că acum le pare rău că nu au votat şi cu PRU, punând "toate ouăle în coşul PSD".

"Să spunem adevăruri pe care oamenii nu le cred. (...) Măcar să-i cântărim bine pe oamenii ăştia şi să nu punem toate ouăle într-un coş, să nu le mai dăm totul. Au dat PSD-ului totul când Partidul România Unită a spus nişte adevăruri. Astăzi, le pare rău PSD-iştilor că nu au votat 5% şi cu PRU. Poate le vine gândul bun", a mai spus Ghiţă la Realitatea TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel