Prezenţa la Referendumul pentru Justiţie 2019, la ora 16:00

Narcis Popa / 26 mai 2019, 16:01 Salveaza PDF Comentarii

Prezenta Referendum Justitie 2019 ora 16:00. Urnele s-au deschis de la ora 7:00. Stiridiaspora.ro vă prezintă din oră în oră prezența oficială raportată de BEC. Astfel, veți putea fi la curent cu evoluția referendumului propus de președintele Klaus Iohannis. 

Prezenta Referendum Justitie 2019. Până la ora 16:00, conform datelor oficiale puse la dispoziție de Biroul Electoral Central, au votat 25,91% din numărul total de alegători. 

Condiția pentru ca referendumul să fie validat este o prezență de 30 % din totalul alegătorilor români. Românii pot vota până la ora 21:00, atunci când urnele se vor închide. 

Prezenta Referendum Justitie 2019 Potrivit art. 2 alin. (3) din Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, cu modificările şi completările ulterioare, la referendumul naţional din 26 mai 2019 sunt folosite două buletine de vot, câte unul pentru fiecare întrebare.

Prezenta Referendum Justitie 2019. Iată întrebările de pe buletinul de vot, la care românii răspund astăzi: 

1. „Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?"

2. „Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?"


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy