Președintele PSD, Marcel Ciolacu, amenința cu plângere penală 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți seara, că va depune plângere penală pe numele deputatului Cristina Prună, pentru modul în care a condus ședința în care s-a dat votul pe moțiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, pentru că a ținut cont de voturile online.

Ciolacu a anunțat la România TV că în Parlamentul României începe să pară că „depinde cine numără voturile”.Pentru modul în care a condus ședința în care s-a dat votul pe moțiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, Marcel Ciolacu a spus că depune plângere penală.

„Vom depune o plângere penală pe președinta de ședință (Cristina Prună - deputat USR) de astăzi (marți – n.r.). Este inadmisibil. Cred că știe și un student în prima săptămână, o moțiune simplă sau o moțiune de cenzură nu este un act normativ, nu este o lege. Nu faci vot online. Nu poți să vii, să aduni cele două fiindcă așa ți-au cerut președinții de partid”, a spus Ciolacu.

PSD: Moțiunea de cenzură va fi depusă

 

El a spus că, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat marți în plen, va fi depusă moțiunea de cenzură.

„Vom face tot ce ține de noi să treacă această moțiune, vom merge tot în această nouă abordare unde nu ne adresăm numai politicienilor, ci și partenerilor sociali, ca să știe toată lumea ce a dus la depunerea unei astfel de moțiuni și eu cred că oamenii responsabili, trimiși de către români în Parlament, vor vota această moțiune de cenzură. Este și grupul minorităților, sunt oameni foarte serioși”, a mai spus Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză PNL și USR-PLUS că au fraudat grosolan votul la moțiunea simplă pentru a-l salva pe „ministrul Zero Ghinea”. Camera Deputaților a respins, marți, moțiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, inițiată de PSD. În favoarea moțiunii au votat 143 deputați, 171 împotrivă, iar unul s-a abținut, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel