Premiul Oscar merge la o femeie din București care s-a prefăcut LOVITĂ de mașină. Nu și-a dat seama ca e filmată - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie din București ar fi trebuit să câștige premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal. Ea s-a aruncat pe aslfalt și s-a prefăcut că a fost lovită de mașină. Imaginile sunt virale pe rețelele de socializare.

O femeie din Bucureşti a vrut să însceneze un accident pe Calea Griviţei, însă nu şi-a dat seama că este filmată, iar poliţiştii i-au deschis un dosar penal după ce au văzut imaginile.

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 19.00, pe Calea Griviţei, acolo unde femeia a vrut să însceneze un accident şi s-a aruncat pe şosea, chiar în faţa unei maşini.

Uluiţi de gestul femeii, şoferul autoturismului şi prietenii săi au coborât să vadă ce s-a întâmplat cu femeia, care s-a aruncat pe şosea la cel puţin un metru în faţa maşinii.

VIDEO

 

Femeia a sunat la 112 și a spus că a fost lovită de mașină

 

Când au întrebat-o dacă se simte bine, aceasta le-a spus că au lovit-o cu maşina şi apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Pe imagini se poate observa cum femeia merge pe jos, chiar pe stradă, printre maşini, iar în momentul în care ajunge în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcajul fiind foarte puţin vizibil, se aruncă pe şosea.

Imaginile au fost văzute şi de poliţiştii sosiţi la locul aşa-zisului accident, motiv pentru care femeia a fost prinsă cu minciuna, iar acum este cercetată penal, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel