Premieră în Italia: Româncă obligată, PRIN CONTRACT, de doi conaționali, să se prostitueze pentru a ca iubitului ei să își ia permisul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 18 ani a făcut un angajament scris de a se prostitua pentru a achita o datorie a iubitului ei. Cealaltă parte contractuală erau tot români, cu antecedente în domeniul exploatării sexuale. Poliţiştii din Ostia au descoperit actul după ce au investigat două luni cazul româncei bătută și exploatată. Mai mult, iubitul pentru care s-a angajat să acopere datoria de 8.000 de euro, s-a făcut nevăzut.

Un angajament scris de a se prostitua în numele unor conaționali până când va reuși să achite o datorie de 8.000 de euro a iubitului ei. Un fel de contract privat, descoperit în premieră de poliția din Ostia, pe care o româncă de 18 ani, bătută și exploatată de doi conaționali de 32 și 21 de ani, cu condamnări anterioare pentru infracțiuni contra persoanei și bunurilor, l-a respectat timp de două luni.

Cncret, povestea ei a început în urmă cu doar două luni, odată cu sosirea la Roma împreună cu un băiat din același oraș. Un iubit pentru care tânăra a acceptat să se prostitueze după ce a căutat ceva de lucru din cauza datoriilor. "Mi-au împrumutat cei 8 mii de euro ca să-mi iau permisul de conducere și să mă plimb cu mașina prin Roma. Nu știu cum să le dau înapoi", îi spusese tânărul, care apoi a dispărut. Versiune, poate doar o prefăcătorie, care a fost repetată de unul dintre exploatatori, când a convins-o să semneze contractul care i-a ruinat apoi viața.

"În comparație cu mine, clanurile mafiote Spada și Fasciani nu sunt nimic, eu sunt numărul unu în Ostia"

 

Cei doi conaționali, împreună cu două complice, de asemenea prostituate, și un italian de 50 de ani care se ocupa de logistica bandei, au fost cei care au postat anunțurile pe site-ul de întâlniri Bakeka.it, în care era introdus telefonul mobil de "serviciu" al fetei, dar și o serie de prestații sexuale care urmau să atragă atenția clienților.

De teamă că părinții ei vor afla ce făcea la Roma, dar și din cauza amenințărilor la care fusese supusă de unul dintre români: "În comparație cu mine, (n.r. clanurile mafiote) Spada și Fasciani nu sunt nimic, eu sunt numărul unu în Ostia", repeta el când o bătea. Bătăi care au lăsat urme pe corpul tinerei de 18 ani, atât de mari încât au apărut chiar în fotografiile ei din anunțurile de pe internet.

Româncă obligată, PRIN CONTRACT, de doi conaționali, să se prostitueze

 

"Nu am vrut să fac ceea ce mi-au spus, iar pentru asta am fost bătută de mai multe ori", le-ar fi spus tânăra agenților echipei de poliție judiciară a secției de poliție din Lido, care i-au oprit pe cei doi români, acum închiși în închisoare la Perugia, pentru exploatare a prostituției și tentativă de șantaj. Ceilalți trei au fost, de asemenea, inculpați.

Investigațiile au fost declanșate de relatările unor clienți către poliție, potrivit cărora fata de 18 ani, care era obligată să lucreze ca prostituată în camere închiriate în centrul orașului Ostia, în Ladispoli și, în general, de-a lungul Via Aurelia, și obligată să predea 100% din câștigurile sale, care erau deduse din presupusa datorie, devenea disperată atunci când se afla cu ei. Însoțită la secția de poliție, fata, originară dintr-un oraș din centrul României, nu a vrut să-și denunțe exploatatorii.

Acum fata se află într-o casă de tip familial, protejată de poliție, și pentru că este martor al justiției, după plângerea depusă la Districtul X, condus de Antonino Mendolia. Ea nu vorbește o boabă de italiană, iar poliția a fost nevoită să apeleze la un interpret pentru a reconstitui povestea, relatează Corriere della Serra.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel