Predicțiile îngrijorătoare ale lui Nostradamus pentru 2024: "Adversarul roșu va deveni palid de frică”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024: Ce dezastre îngrijorătoare ne așteaptă
Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024: Ce dezastre îngrijorătoare ne așteaptă

La aproape 500 de ani de la moartea sa, Nostradamus rămâne în centrul atenției cu profețiile sale tulburătoare, iar previziunile pentru anul 2024 nu fac excepție. Cu o istorie bogată în a prezice evenimente notorii precum 11 septembrie și asasinarea președintelui Kennedy, viziunile lui Nostradamus au fost din nou interpretate și aduc temeri despre un viitor sumbru.

În cartea sa Les Propheties, Nostradamus a transmis profeții sub forma unor poeme criptice numite quatrains. Unul dintre catrenele pentru 2023 a avertizat asupra unei crize a costului vieții, care s-ar putea agrava în anul următor.

Cu expresii precum "secetă de grâu / încât omul își va mânca semenii," Nostradamus a creat imagini tulburătoare, dar fericitul rezultat a fost că aceasta a rămas în mare parte metaforică.

Cu toate acestea, predicțiile pentru 2024 aduc cu sine amenințări apocaliptice. Într-un alt catren, Nostradamus vorbește despre "pământul uscat va deveni tot mai uscat și vor fi mari inundații," semnalând perspectivele unor dezastre naturale devastatoare. Se pare că viziunile sale includ și o "foamete foarte mare".

 

Anul 2024 este marcat de un posibil război cu China

 

O altă previziune care stârnește îngrijorare este cea referitoare la o posibilă confruntare cu China. Catrenul menționează o viziune de "luptă și bătălie navală," în care "adversarul roșu va deveni palid de frică / punând marele Ocean în spaimă." Interpretarea acestei viziuni sugerează o posibilă confruntare maritimă cu China, având în vedere flota sa masivă și statutul său de putere globală.

În plus, unele interpretări ale scriselor lui Nostradamus făcute de comentatorul Mario Reading au atras atenția asupra a ceea ce pare a fi o referire la familia regală britanică. Un catren se referă la un "Rege al Insulelor" care este forțat să abdice din cauza atacurilor persistente, iar înlocuitorul său nu poartă semnul unui rege. Mario Reading sugerează că aceasta ar putea fi o aluzie la o posibilă abdicare a regelui Carol al III-lea și o preluare a coroanei de către Prințul Harry.

În ciuda interpretărilor și a avertismentelor sumbre, mulți rămân sceptici cu privire la capacitatea lui Nostradamus de a prezice viitorul. Cu toate acestea, istoria sa și coincidențele notabile au perpetuat interesul în jurul profețiilor sale. Cu 2024 apropiindu-se rapid, singurul lucru cert este că numai timpul va dezvălui dacă aceste viziuni sumbre se vor îndeplini sau vor rămâne simple speculații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel