Predicție șocantă pentru anul 2023 despre una dintre destinațiile preferate ale românilor: "Pe 28 aprilie va fi distrusă de un meteorit!"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Predicție șocantă pentru anul 2023 despre una dintre destinațiile preferate ale românilor: "Pe 28 aprilie va fi distrusă de un meteorit!"  / Foto: Unsplash
Predicție șocantă pentru anul 2023 despre una dintre destinațiile preferate ale românilor: "Pe 28 aprilie va fi distrusă de un meteorit!" / Foto: Unsplash

Un tiktoker misterios care pretinde că este un "călător în timp" a alertat internauții cu informațiile pe care le-a publicat pe internet. Acesta a prezis despre despre una dintre destinațiile preferate ale românilor: "Pe 28 aprilie 2023 va fi distrusă de un meteorit!"

Un utilizator TikTok care pretinde că este un "călător în timp" a avertizat că o destinație turistică europeană va fi distrusă de un meteorit în 2023.

Bărbatul pretinde că vine din viitor, din anul 2906 și știe deja ce se va întâmpla cu omenirea. De data aceasta, creatorul de conținut, cunoscut sub numele de @Timevoyaging (numele de utilizator de pe TikTok) spune că în Olanda se vor petrece evenimente catastrofale.

 

Predicție șocantă despre anul 2023

 

El susține că în 2023 vor avea loc două evenimente majore, inclusiv distrugerea orașului Amsterdam.

"Atenție! Da, sunt un călător în timp, acestea sunt două evenimente majore care vor avea loc în Olanda.

- 4 ianuarie 2023: A fost descoperit un buncăr care deține secrete ale unor civilizații străvechi.

- 28 aprilie 2023: Amsterdam este lovit de un meteorit, care va distruge o mare parte din oraș.", este mesajul său într-unul din clipuri.

 

@timevoyaging Replying to @d.i.o.m.a.r88 What country next? #fyp #fypage #timevoyaging #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #2022 #conspiracy #netherlands ♬ Beta Rising - Truth Needs To Be Out

 

Cum au reacționat internauții la vestea că Amsterdamul ar putea fi în pericol

 

Orașul Amsterdam este cunoscut pentru arhitectura și monumentele sale istorice, dar și pentru bulevardele mărginite de cluburi de noapte unde poți petrece până la primele ore ale dimineții, turiștii fiind încântați și de cafenelele în care consumul de canabis este permis sau de unde poți chiar să-l cumperi.

Orașul este renumit pentru că a legalizat marijuana, așa că mulți turiști sunt și mai entuziasmați de Amsterdam.

"Nu, vă rog, nu magazinele mele preferate", a scris cineva în comentarii.

"Omule, e o nebunie... și știi că civilizațiile antice știau să construiască buncăre foarte protectoare", a scris un internaut.

Cu toate acestea, nu toată lumea l-a crezut pe presupusul călător în timp, deoarece au crezut că ar putea fi o mare farsă.

"Omule, ăsta crede că ne-am născut ieri!", a spus cineva indignat.

"Dacă este adevărat, predicțiile sale nu vor schimba linia timpului?", a comentat un alt internaut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel