Președintele studenţilor din România a murit. Salvamarii din Mamaia l-au scos din apă în stare de inconștiență

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
vlad_dediu
vlad_dediu

Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, a murit la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde a fost dus după ce salvamarii din Mamaia l-au scos din apă în stare de inconștiență.

Tânărul se afla pe plaja din zona clubului Fratelli când a intrat în mare și nu a mai ieșit la mal. La ceva timp după, Vlad Dediu a fost scos din apă de salvamari, în stop cardio-respirator. A fost dus la spital, dar,din păcate, a decedat 

Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. În această vară, el a absolvit Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Uniunea Naţională a Studenţilor din România a transmis un mesaj de condoleanţe:  Viaţa este un drum anevoios şi fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtăşim cu voi faptul că dragul nostru prieten şi membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viaţă pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar şi prieten se stinge din viaţă înainte de vremea lui, înainte de a-şi vedea toate visele împlinite şi cariera completă. Întreaga federaţie UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel