"Povești călătoare" volumul 2, lansat astăzi la Madrid. Scriitorul Ciprian Apetrei, întâlnire cu românii din Spania

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Scriitorul și jurnalistul Ciprian Apetrei lansează, la Madrid, al doilea volum al cărții "Povești călătoare". Românii care doresc să participe la evenimentul de lansare sunt așteptați astăzi, la ora 19.00, la sediul Ambasadei României în Regatul Spaniei. 

Ambasada României în Spania anunță lansarea volumului al doilea al cărții "Povești călătoare", de scriitorul și jurnalistul Ciprian Apetrei. "Povești călătoare” este o culegere de texte scrise de românii din lumea largă, care vorbesc despre identitatea celui plecat de acasă. Cei care sunt interesați să participe la evenimentul de lansare, sunt așteptați la Madrid, la sediul Ambasadei României în Regatul Spaniei.   

"Vineri, 23 septembrie, la ora 19.00, la sediul Ambasadei României în Regatul Spaniei, scriitorul și jurnalistul Ciprian Apetrei revine la #Madrid pentru o nouă lansare de #carte.

Îndrăgitul scriitor și-a ținut promisiunea față de iubitorii de carte din #Spania și va lansa al doilea volum al cărții sale „Povești călătoare” în cadrul Serilor Acasă la Ambasadă, prilej de noi discuții captivante, pline de emoție și dor de Țară cu românii de pe plan local.

Reamintim că primul volum a fost lansat la ambasadă, într-o atmosferă primitoare și deschisă către cultură, emblematică pentru scriitorii și artiștii #români din Spania și de pretutindeni care aduc un suflu aparte în literatura și cultura românească.

„Povești călătoare” este o culegere de texte scrise de românii din lumea largă, care vorbesc despre identitatea celui plecat de #acasă.

"Sunt un ploieștean plecat în lumea largă, acum mai bine de zece ani. Am ajuns până la capătul pământului, așa se numește departamentul Breton în care locuiesc, Finistére. Literatura a venit ca o continuare a activității jurnalistice, în ambele vorbesc mult despre românii de pretutindeni, despre condiția celui care locuiește de un timp semnificativ în străinătate”, declară autorul.

Ciprian Apetrei este profesor de filosofie, scriitor și jurnalist, stabilit în Bretania, Franța. Colaborează cu mai multe publicații din #România. Este fondator al platformelor independente de jurnalism Marginalia și RoZoom Press", este mesajul postat pe contul oficial de Facebook al Ambasadei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel