Povestea emoționantă a omului de zăpadă de 18 metri, construit anual de-a lungul unei autostrăzi din Wisconsin

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Povestea emoționantă a omului de zăpadă de 18 metri, construit anual de-a lungul unei autostrăzi din Wisconsin / Foto: Captură video youtube
Povestea emoționantă a omului de zăpadă de 18 metri, construit anual de-a lungul unei autostrăzi din Wisconsin / Foto: Captură video youtube

Povestea uimitorului om de zăpadă de aproximativ 18 metri, pe lângă o autostradă din Wisconsin. Acesta este construit anual în memoria unei rude decedate.

Omul de zăpadă Jeffrey se ridică la patru etaje de-a lungul unei autostrăzi din Wisconsin, dar cel mai impresionant la el este scopul său bun, deoarece sprijină comunitatea locală.

O construcție spectaculoasă realizată din zăpadă, cu o pălărie neagră elegantă, Jeffrey, Omul de zăpadă atrage toate privirile.

El se află la o înălțime de aproape 18 metri lângă o autostradă din Wisconsin și atrage zilnic zeci de oameni care se opresc pentru a admira modelul uimitor, potrivit creatorilor săi, conform Mirror.

 

Tradiția omului de zăpadă uriaș a început în urmă cu patru ani

 

Omul de zăpadă uriaș este construit în fiecare an, începând din 2019, de către familia Carlson, ca un omagiu adus unei rude de-ale lor care a decedat.

Craig Carlson, care conduce o companie de construcții, a luat inițiativa în onoarea regretatului său frate Jeffrey, după care a numit omul de zăpadă.

Construirea iubitului om de zăpadă în fața parcării Carlston Constructions, a necesitat luni de planificare. Pentru asamblarea lui au fost necesare 75,296 de kilograme de zăpadă.

Carlston a declarat pentru CBS News : "Am făcut-o [în 2019] pentru a încerca să câștigăm un trofeu. Avea 5 metri înălțime. A fost puțin cam dur. Echipa, băieții mei și eu ne-am distrat atât de mult făcându-l încât am decis să îl facem din nou. În weekend, avem 150 de vehicule pe zi care trec pe aici doar pentru a veni să-l vadă."

El a adăugat: "L-am pierdut pe fratele meu acum șase ani, iar numele lui era Jeff, așa că am făcut-o în memoria lui. I-ar fi plăcut, așa că a fost foarte distractiv."

 

Omul de zăpadă servește ca o campanie de strângere de fonduri pentru oraș

 

Craig, împreună cu fiii săi Hunter și Boe Carlston, au decis să continue să construiască omul de zăpadă și să încerce să-l facă mai mare și mai bun în fiecare iarnă.

Hunter a spus: "În al doilea an, l-am făcut să ajungă la 9 metri. Și apoi, în al treilea an, care a fost anul trecut, 13 metri. Iar acum, anul acesta am decis să îl facem și mai mare. Nu pare să fie o muncă. Este distractiv".

Brațele lui Jeffrey sunt copaci adevărați și are o țeavă făcută din PVC, în timp ce pălăria i-a fost ridicată cu ajutorul unei macarale.

Jeffrey servește, de asemenea, ca o campanie de strângere de fonduri pentru Milltown Community Cub în acest an, toate încasările urmând să fie direcționate către sărbătorirea a 75 de ani de existență a orașului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel