Poveste tulburătoare de iubire! O suedeză s-a îndrăgostit de un cerșetor român

Echipa Stiri Diaspora / 11 dec 2015 Salveaza PDF Comentarii
Ianis Hagi.
Ianis Hagi.
Cenușăreasa în varianta modernă este rescrisă de un român, cerșetor pe străzile din Goteborg. El s-a căsătorit cu Josefin, femeia care-i aducea de mâncare.

 

Cenușăreasa în varianta modernă este rescrisă de un român, cerșetor pe străzile din Goteborg care a demonstrat că dragostea adevărată nu are bariere și nu ține cont de condiția socială.

 

Povestea lui Florin Șerban, un cerşetor român din Goteborg, care s-a căsătorit cu Josefin , femeia care îi aducea în fiecare zi de mâncare a impresionat o lume întreagă. Presa suedeză a numit poveste lor de dragoste, ”Povestea Cenușăresei”.

 

Totul a început în momentul în care Josefin, mamă a şase copii a decis să-i ofere de mâncare lui Florin, un român care în fiecare zi cerşea pe o stradă din Goteborg. Apoi Josefin i-a adus o pătură, o umbrelă când afară ploua, iar ulterior o frumoasă poveste de dragoste a început să se înfiripe între cei doi, scrie publicația suedeză expressen.se.

 

La începutul anului Florin şi Josefin s-au hotărât să formeze un cuplu, iar pasul cel mai greu l-au făcut în urmă cu puţin timp, când și-au unit destinele pentru totdeauna.


Povestea de iubire a celor doi a impresionat întreaga Suedie și s-a făcut auzită până în Rusia. Reporterii unui canal de televiziune rusesc au fost prezenți la nunta celor doi și vor realiza un reportaj cu neobișnuita pereche.

Voteaza:

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?


Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE2