Ponta, ofertă pentru PSD-iștii care au curaj să lupte contra BARONILOR și ANALFABETELOR lui Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta a lansat pe pagina personală de facebook o campania de recrutatre a pesediştilor ameninţaţi cu excluderea din PSD pentru că îl critică pe Liviu Dragnea.

Ponta a fost inspirat de primarul maramureşean care l-a criticat pe Dragnea pentru organizarea marele miting din Piața Victoriei.

"Primarul PSD din Cavnic Maramures spune cu voce tare ceea ce gandesc toti pesedistii dar nu au curaj!...Dacă acest primar va fi dat afara din PSD doar pentru că a spus adevărul atunci il vom propune noi ca si candidat de la ProRomania şi aşa vom face cu toti cei care au curaj sa lupte contra baronilor si analfabetolor lui Dragnea!"

Eu nu îi condamn pe cei care vin sambata la Bucuresti de frica Baronilor si Ciocoilor lui Dragnea care ii ameninta ca ii dau afara de la locul de munca - dimpotriva sunt alaturi de ei cand ma gandesc ca vor face atat de multe ore in autocare, vor merge pe jos pana intr-o piata unde nu au nici macar toalete sau o sticla de apa , vor asculta discursurile “marilor oratori” Dancila si Dragnea despre niste minciuni gogonate dupa care vor reface drumul de calvar spre casă toată noaptea!!! Si pentru ce???

Mai spun însă că ceea ce se întamplă este rusinos si ca este atat de păcat ca PSD-ul lui Iliescu, Nastase si Ponta a încăput pe mâna acestor oameni analfabeti , necinstiti, putred de bogati si cu mentalitate si comportment de vătaf!”, a scris Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel