Ponta, enervat de "TICĂLOȘIA" lui Dragnea: "Zi, mă, cum au murit?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Fostul premier Victor Ponta s-a lansat într-o serie de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea și a comentat declarația acestuia cu privire la incidentul de la Colectiv.

Prezent la Romania TV duminică seara, Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. Ponta a comentt declarația lui Dragnea despre ce s-a întâmplat în noaptea de 30 octombrie, în clubul Colectiv.

"E o mare ticăloșie să zici, din colțul mustaței, știu eu cum au murit. Zi, mă, cum au murit? Eu m-am săturat de Dragnea, m-am săturat să vorbesc de Dragnea ca de mere acre. Nu aș accepta o reconciliere cu Dragnea, nu are cu ce să mă cumpere. Dragnea a făcut mai mult rău României decât Iohannis. A furat!", a declarat Victor Ponta la Romania TV. 

Dragnea a declarat, pe 30 octombrie: "Nu știu dacă a fost un accident, sunt foarte multe variante care circulă pe piață. Nu cred că lucrurile sunt limpezi. Vreau ca această tragedie să nu mai fie folosită politic. Eu sper să nu mai avem așa ceva. Poate lucrurile sunt clare și nu îmi dau seama."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel