Polițiștii din Slovacia consternați când au văzut că un român transporta un autoturism pe o platformă cu o roată lipsă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un incident cu iz neobișnuit a avut loc pe autostrada D2 din Slovacia, unde un șofer român în vârstă de 24 de ani a fost oprit în zona de odihnă Sekule, în timp ce conducea o remorcă care prezenta o roată lipsă.

Un incident neobișnuit a avut loc pe autostrada D2, când un șofer român de 24 de ani a fost oprit în zona de odihnă Sekule, în timp ce conducea o remorcă care avea o roată lipsă. Informația a fost adusă la lumină de către Poliția KR PZ din Bratislava, care a postat detaliile pe rețelele de socializare.

Inspectorii de circulație din Regiunea Bratislava au observat șoferul care transporta un alt autovehicul pe o remorcă cu o roată lipsă pe puntea din dreapta spate. Incidentul, petrecut pe 15 august 2023, a stârnit surprinderea autorităților, dat fiind caracterul extrem de neobișnuit al situației.

Conducătorul auto român parcurgea autostrada D2 în direcția Bratislava, fără a se da seama că remorca sa avea o roată lipsă. Când a fost depistat în zona de odihnă Sekule, polițiștii rutieri au intervenit imediat. Au confiscat plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al vehiculului, aplicându-i șoferului o amendă consistentă. Mai mult decât atât, i-au interzis să mai conducă, luând măsuri drastice pentru a asigura siguranța circulației.

Incidentul a atras atenția nu doar prin aspectul bizar al remorcii cu roata lipsă, dar și prin reacția polițiștilor față de situație. Șoferul român a fost confruntat cu consecințele acțiunilor sale iresponsabile, iar măsurile luate de poliție au avut scopul de a preveni riscurile pentru ceilalți participanți la trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel